„Denuvo 5.6“ nulaužtas, piratai jau gali mėgautis „Metro Exodus“

Vasario mėnuo yra gausus naujų žaidimų, jų bus ir kovą. Kai kurie šiuos žaidimus yra suplanavę pirkti, bet, kaip visada, yra tokių, kurie laukia žaidimų nulaužimo. Nauja žaidimų banga turėjo „Denuvo 5.6“ apsaugą ir ji jau krito. Tiesa, ši apsauga dar nenulaužta visuose žaidimuose, pavyzdžiui, „Far Cry New Dawn“ dar laikosi ir nėra oficialios datos, kada žaidimas bus prieinamas piratams. Bet „Metro Exodus“ su ta pačia „Dednuvo 5.6“ apsauga jau nulaužtas ir jį gali išbandyti visi piratai.

Dabar „Denuvo“ apsauga atrodo kaip ir nereikalinga, nes ji nepadaro savo darbo. Žaidimų nesugeba apsaugoti net pirmą mėnesį, būtent tuo metu labiausiai perkamas naujas žaidimas. Dažniausiai „Denuvo“ apsauga būna apeinama per trumpiau nei savaitę ir gal patys žaidimų kūrėjai susimąstys dėl jos reikalingumo. Visi labai mėgsta skaičiuoti piratų padaromą žalą, bet čia paprasta matematika tikrai neveikia, nes tie, kas piratauja, žaidimo ir taip nepirktų.

45 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Nu aš ta logika taikau: why buy if you can get something for free 🙂

  2. pasimetes parašė:

    Įdomu metro exodus crack’intas su day1 patch ar be jo?

  3. Laimius parašė:

    Manau kas sau gali leisti ir taip nusiperka, nes taip patogiau. o kad neiperkantys pavogs manau jiems itin galvos neskauda – tik kad labai jau greit. Nulauztu po 3 men. Tai pasiteisintu apsauga. Del to konsoles bus dar kuris laikas aktualios ir joms manau vistiek pirmiau isleis jaip tai buvo kol skyresi architektura. Gauna ir is piratu naudos – kai ateina antras bumas nulauzus – dar dali is atributikos pasiima. Bet negi negali patikimesnes apsaugos sukurti ar neapsimoka?

    • xFiniti64 parašė:

      Negali, nes pc, gali prie ramu bitus preit kas sulaudinta ir pakeist, delto ant pc vieni chyteriai, koki bfV youtubei paziurek, taspac su krekais. Delto kurejams ir mazai aktualu pc, viskas ant konsoles, va ant savo xbox X tvarkingai nusipirkes, nes dabar saibu belekiek pritaupau, seniau viska i pc sukisdavau, dabar konsole nupirkta su OLED hdmi 2.1 ir denonu su ATMOS, ir va metro native 4k, HDR , dolby ATMOS, 30fps man uztenka, taip ar taip pas bendradarbius su 2080-2080 ti dropina ant mazu raisku net be jokiu RTX iki 30 fps, tai koks skirtumas. Nes realybeje, kiekviena scena vieta, kurejaij slifuoja ant konsoles, kala porta pc ir turek beda, valdimas irgi konsolinis, pele kaskoks dziosto analogo emuletorius 😀

  4. Mekis parašė:

    As irgi nesuprantu tipo neimanma normalios apsaugos padaryt? Ai turbut ant hitmano normali padaryta. Bet kaip visi pyksta ant jos, nes tipo jie interneta ne visada turi. Denuvo irgi keikia, nes 2 fps numusa. Ir laimes visiems pilnos kelnes kai nulauzia.

    • pasimetes parašė:

      Tiesiog visos kompanijos turi didesnius užsibrėžtus tikslus ir būna nepatenkintos, kai viskas nesiklosto pagal jų planą, nes tikrai neperseniausiai kažkokio žaidimo pardavimai buvo puse pyrago, o kitoje pusėje dalinosi konsolės. Aišku gal vėliau buvo išleista ant konsolių ar dar kažkokios priežastys tai lėmė.

      • xFiniti64 parašė:

        Aha paziureciau kaip tau patiktu, kaip metu metus dienom naktim dyrbtum varktum, ir ta tavo kurini visokie vaikai nusipiratine sedetu ir grajintu ir zvenktu dar negana to kompleinintu. Tai labai greit noretum pridet tiek visko, kad nors ir isvis neveiktu ant pc ir ramu butu, bet uztat piratu nebutu.

        • pasimetes parašė:

          Kingdom Come: Deliverance
          It’s an impressive effort, particularly for the first game in a new IP. Interestingly, however, a massive chunk of its sales have come from PC – more than 55% of all copies sold were for PC, with the Xbox One and PS4 combined were responsible for the remaining 45%.
          Taip kaip čia yra? Ir nebuvo jokių Denuvo apsaugų + „cracked“ buvo iškarta. Taip pat witcher 3 https://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2018/03/Witcher3.jpg
          Ir sakyti jog nebūtu „cracked“ būtu pardavę daugiau – nemanau.

          • xFiniti64 parašė:

            Kingdom Come tai isvis pirmakart girdziu 😀 dar koki fornaita paimk tai ant telefonu daugiau uzkala. O del witcherio tu ziuri i lentele savo ir ka matai, spygute apvale. Kodel, kai zaidimas isejo po 60 euru, ant konsoliu pardave 68 % o ant pc tik 31%, kai zaidimas ispigo po 3 eurus pardavinet pradejo, jo ant pc daugiau pardave, nes ant konsoliu iseina zaidimas, iskart max kainom ir prisiperka, pereina ir pamirsta zmones, perka is eiles kita, o pc po 101 diskaunto uz centus jau pagaliau plokste isigijas perka 😀 , kurejas uzdirba kai pilnom kainom parduoda, o ne centais. Pirmo witcherio net nebuvo ant consoliu isvis, antra isleido tik pc ir kas buvo, ka? Jie jau galvojo , kad jiems ragas, ir perdare perkure zaidima ir isleido ant konsoliu, nes bapkiu neuzkale kiek reikejo, ir jai ne witcheris 2 ant konsoliu net nebutu buve jokio trecio. Koki trecia rode, ka nepameni ? Ir koki isleido, kodel ? Nes konsoles nevalioja, ant pc galejo leist kaip su dumu 3 senais gerais laikais, kur pusmeti laukiau pentiumo 4 su ht ir nauju ploksciu, kad isvis pazaist, va cia buvo pc. O dabar valdimas konosliu, grafika konsoliu, paimk crysis 1 ir palygink su crysis 3. Viskas tik konsoles ir konsolizacija.

            • pasimetes parašė:

              Šiaip buvo papildymai witcher3, kurie irgi buvo mokami. Šiaip witcher 2 manęs netraukė, nors čia skonio reikalas, gal ir dėl to jog witcher 3 pirma žaidžiau, kuris tikrai užkėlė aukštą kartelę. Telefonuose manau visada kūrėjai daugiau uždirba iš visokių niekučių. Be to keista kaip aukštinama konsolės nors kiek pamenu senesnes konsoles nulauždavo ir žaisdavo parsisiuntę iš interneto. Šiai teko girdėti jog dauguma buvo nepatenkinti jog crysis neveža ant aukščiausios grafikos, tai čia irgi slidus dalykas yra.

              • xFiniti64 parašė:

                As dabar ant xboxo X , tiek mano draugai, pirkom Gold Edition https://www.microsoft.com/en-us/p/metro-exodus-gold-edition/BQD7DT3GQ02P?activetab=pivot:overviewtab, kas jau turi season pass ar ateinancius visus dlc, nes taip gaunasi pigiau. Lygiai taspac su asasinais, witcheriais ir visais kitais zaidimais, tai vel kurejaij is tokiu kaip as ir mano draugai daugiausiai uzdirba, tad ta tavo statistika nesamone, nes jos ir nesuprasi, kol ir ten ir ten nepabusi, as tiek pc turiu tiek konsoles abi, exkiuzyvai ant pleisto, multiplatus kalu ant X, o koki mmo, nors ir black desertas jau ant xboxo, buvo pc kalimas. Cia taspac , kas sakyt programu daugiausiai atsisiunte ant androido, kas yra tiesa, but uz jas pilna kaina susimokejo ir isto kurejaij daugiausiai uzdirbo ant iOS.

        • Strelok parašė:

          Kurejams vienodai realiai ar nulauztas tas game bus ar ne. Jie ir taip gauna atlyginima, kuris nepriklauso nuo pardavimu zaidimo. Cia kam labiausiai rupi tai publisheriams ar gali premijas issimoketi ar ne.

  5. Neveris parašė:

    fps dropai kazkoki priklauso nuo chapterio…. dropina ant rtx 2080 Ti iki 31 fps, net isjungus dxr ir dlss….. rusy kokiam 115 fps buna, ar 70-115, bet yra tokiu vietu kaip judantis oras ar pns, ir deda iki 31 ir pns….. ka zinau,kaip jis cia optimizuotas 😀

    • koloniukas parašė:

      Tai dar gyva 2080 ti ? 😀 Aš jau įpusėjau, tai galiu pasakyti, kad žaidimas gan neblogas satkerio ir fallout mišinys. Žaidžiu 1440p rez (nes 4k jau reiktų dviejų gpu)su extreme nustatymais ir vsync on. Fps 60 daugmaž visada, gal keliose vietose smėlynuose būvo nukritę ties 44-46 riba. Nu bet taip, šuoliai tai milžiniski nuo 100+ iki 40 🙂 Ai dar kartais užeina freezinimas po kokio pusvalandžio žaidimo, tada tenka perkrauti žaidimą 🙂 Nežianu ar čia piratkės lyga, o gal pačio kūrinio. Reiks dar ant nr2 pc build išbandyti ir bus aišku.

      • Neveris parašė:

        Ne, mano Zotac RTX 2080 Ti tikrai mirus, space invaders buvo 😀 Isiunciau atgal i overclockers, siandien parase zinia,kad grazina pinigus visus, nes ejo keli variantai, keicia i tokia pacia,kas su Micron aciu ne, arba Refund 🙂
        Nieko nelaukes ikoviau kita, Asus Strix 2080 Ti, tai pas sita stovi Samsung memory, kolkas eina gerai, tik nervuoja toki dropai fps, as pirkes buvau is Epic store Metro.
        Siandien bandziau Anthem, irgi panasios bedos, buna 31 fps ar 50fps, bet esme ta,kad naudoja usuage tik 65% ar 70% kartais, todel ir mazas fps, kaip tik pradeda naudot 97%, tada ir fps apie 70-100 buna cia ant ultra 3440×1440

  6. MMM parašė:

    As daznai perku nes man patogiau pirkti, gaunu updateus bei negaunu virusu

    • Strelok parašė:

      Nezinau, virusu nesu gaves jau N metu jokiu. Visad gali praskenuoti pries irasydamas.

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Crack visada yra „virusas“. Tik jo kenksmingumas tas, kad jis žaidimą nulaužia. Norint virusų reikia eiti paieškoti kokių DLL updeiterių ar ko panašaus, tikrai atsiras.

        • Ambient parašė:

          Nesupratau, ka tu laikai virusu? Pabandyk sukurt su senu freepascaliu exe faila beveik visos antivirusines saukia, kad turi virusa.. Kartais crack’ai buna apkresti, bet cia kita kalba. O del piratavimo labai smagu, kad atsiranda zmones kurie leidzia megautis zaidimais nemokamai! Didziulis respects!

      • MMM parašė:

        Tiki visais skanais? Teko pasigauti virusa kuris buvo antivirusines sarase. Ta prasme ji tikrai turejo pagauti. O ir per pilna skana jo neaptikdavo. Zodziu, perku, nes man patogu

        • Ambient parašė:

          Ta ir noriu pasakyti, kad nera ko tiketi visais skanavimais..

          Jei tau patogu tai pirk toliau 🙂

        • Strelok parašė:

          Tai, kad normalios antivirus reta cracka meta kaip virusa. Nzn kiek teko siustis is patikimu site kaip torrent.lt ar LM tai niekada jokiu problemu nebuvo. Didesne problema siais laikais tai visokios programos ateina su 3 saliu niekam nereikalingomis programomis ir neduok dieve varneles kur nenuimsi…

  7. pasimetes parašė:

    Smagu – padariau driveriu update ir nebeveikia metro. :DD

  8. Raijmiss parašė:

    Ką ten rašėt dėl Far Cry? :DDDDDDDDDDDDDD

  9. Gangs parašė:

    Far Cry New Dawn jau tai pat nulaužtas 😀

  10. Gnytasis parašė:

    Su rtx 2080 ultra nustatymais rtx on ultra fps nuo 50-100fps ribose 1080p raiskoje kaip ir nesiskundziu kolkas 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.