„Denuvo 6.0“ apsauga irgi nulaužta

Jau keli mėnesiai „Denuvo“ savo klientams siūlė 6-tos versijos apsaugą, o programišiams jos įveikti vis nepavykdavo. Tai leido žaidimų leidėjams apsaugoti savo žaidimus nuo piratų. Nors tai užtruko kažkiek laiko, dabar krito ir „Denuvo 6.0“ apsauga.

Viena programišių grupė sugebėjo nulaužti „Denuvo 6.0“ apsaugą. Tai leidžia visiems norintiems žaisti „Total War: Three Kingdoms“, jei tik žino iš kur parsisiųsti nulaužtą versiją. Kai kurie žaidimų leidėjai nulaužus apsaugą ją pašalindavo iš žaidimo, nes ji nebeturėdavo prasmės, bet ar taip pasielgs SEGA su „Total War: Three Kingdoms“ žaidimu dar neaišku.

7 Komentarai

  1. Albertinou parašė:

    Kaip kazkas rase, denuvo principas siuo metu jau yra „suprastas“ kaip nulauzti ir visi tie versiju update’ai itakos nulauzimui praktiskai nebeturi

  2. GamingGod parašė:

    Tas nulauzimo laiko tarpas paprasciausi yra toks kad grupes nelauzineja zaidimu kada visi panores, ten dirba zmones ne robotai turi ir savo gyvenimus, nes Denuvas jau senai yra sutriuskintas, kaip dabar ta mineta grupe po pertraukos paklojo tiek senesniu zaidimu tiek dabar nauja.

  3. elrurudy parašė:

    Lb laukiu anno 1800 😀

  4. elrurudy parašė:

    Denuvo neleidzia 😀

  5. Guja parašė:

    Laukiu kada nulauš Metro Exodus su naujausiu update.Ko gero tai ivyks kai išeis visi DLC..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.