„Denuvo“ iniciatyva suimtas „Revolt“ įkūrėjas

Kažkada „Denuvo“ apsauga žaidimuose būdavo labai sunkiai nulaužiama, bet pastaruoju metu programišiams tai sekėsi padaryti vis lengviau ir lengviau. „Denuvo“, suprantama, visomis programišių grupėmis yra labai nepatenkinta ir bando su jais susidoroti teisinėmis priemonėmis, būtent dėl to ir buvo sulaikytas vienos tokios grupės įkūrėjas, Aka Voksi.

Bulgarijos policija nustatė, kad Aka Voksi yra grupės „Revolt“ įkūrėjas ir dėl to jį sulaikė. Sulaikymo metu buvo konfiskuotas programišiaus kompiuteris. Įtariamasis pareiškė, kad iš karto traukiasi iš bet kokios žaidimų nulaužinėjimo veiklos ir to nebedarys niekada. „Reddit“ ir tam tikri su piratais susiję tinklapiai jau pradėjo rinkti aukas, kad būtų pasirūpinta Aka Voksi gynyba.

7 Komentarai

  1. adex parašė:

    tokiems sio amziaus didvyriams reiketu gyventi kokioje nors valstybeje kur nepasiektu piktos rankos is donate

  2. GamingGod parašė:

    VOKSI suemimas tikrai nepabaiga. Yra gi grupiu tokiu kaip CPY kuriu tikrai nesuseks nes jie uzsisifrave VPN ir tt. Mat VOKSI viska viesai skelbe, visa ta zodzio prasme gaidino Rediite DENUVO nesifruodamas savo IP adreso ir lengvai pagavo.
    O kad apsaugos kurejai eme imtis susidorojimo veiksmu cia faktas kad jie nebesugebejo pataisyti apsaugos per trumpa laika.

  3. xFiniti64 parašė:

    Tai ka pc piratams misios ateina?

    • newdiamond parašė:

      ne…ateis misios leidejams ir Denuvo visokiems, kai nebepirks paaugliai bet kokio meslo…

      • kernel_panikuoja parašė:

        Kai nebepirks, gal prades kurt normalius AAA, o ne franciziu sequelsus/prequelsus su reskin’ais, ar spinoff’us/universe melziamas pinigu karves 🙂 Bet kazin ar tas greit bus, jeigu zmones susimoka 60eur ir + dar noriai moka in-game purchase’us.

        As dabar zaidziu tik sena srota. Laukiu kol Ashes of Creation isdevelopins, tada speju sesiu ilgam ant MMO vel, jeigu bus vykes.

  4. xFiniti64 parašė:

    neateis, juo nuo neatmenamu laiku visokie sudai DRM buvo ir ju tik daugeja. Del meslo yra skonio reikalas, ant pc meslas kuris neturi jokios prasmes, bet pazaidus konsoleje staiga tampa ne meslas turintis prasme, bet pc vartotojai sau duobe isikase sedi del to jiems mesla ir daro, nes neperka zaidimu, o kadangi neperka studijos neuzdyrba is pc, o uzdyrba is konsoliu tai joms ir daro .

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.