„Denuvo“ vėl krito greit, nulaužtas „Just Cause 4“ žaidimas

„Denuvo“ dabar gan sunkiai sekasi apsaugoti žaidimus, nes greitai jie būna nulaužiami. Kartais apsaugai pavyksta išsilaikyti ilgiau, bet taip neįvyko su „Just Cause 4“ žaidimu. Žaidimas išleistas tik gruodžio 4 dieną, o piratai jau gali šį žaidimą žaisti visiškai nemokamai.

Žaidimų kūrėjams labai svarbu, kad bent pirmomis savaitėmis žaidimas būtų saugus, nes tada pirkėjai aktyviausi, bet su „Just Cause 4“ „Denuvo“ apsauga išsilaikė labai trumpai. Nežinia ko gali imtis žaidimų kūrėjai, jei „Denuvo“ taps visiškai beverte apsauga. Jie lengvai gali sugalvoti, kad žaidimui visada reikia interneto ryšio, taip kaip padarė „Destiny 2“, ar tam tikruose kituose žaidimuose.

7 Komentarai

  1. PCmaster2000 parašė:

    Logika labai paprasta, gero geimo nereikia apsaugoti, nes žmonės žino ką perka ir kodėl perka, pvz man asmeniškai įdomu pasižiūrėti pačio žaidimo mechaniką, kaip jis velkasi ant mano PC nei jį žaisti. Esmė yra ta, jog kam man pirkti žaidimą kurio gameplay manęs nedomina, tačiau domina kaip jis padarytas? Žaidimų kūrėjai jau patys dalina žaidimus nemokamai, kad tik juos žaistų, o taip tai į balą išmetami pinigai ir tiek.

  2. Laimius parašė:

    Cia tik batlefield ar panasus online galetu isilaikyti is skinu ar pirkimu, o single player story line praeini ir tiek. Koks far cry tikrai neisgyventu is kitu pajamu. Tad jiem svarbu. Po to ir gaunasi kad pc versija po metu nuo konsoliu iseina

  3. aiwaris parašė:

    na Destiny 2 nelab senai uz free padalino nereikejo net lauzti tik kad ji pilna tureti reikia dar ir dlc susipirkt.

    • cepukas parašė:

      oi tik keli dlc,Osiris,warmind ir naujas adonas Forsaken,cia yzy paliksi keleta euriuku blyn,plius dar prie Forsakeno anal pass,jei nori viska gaut kas jam iseis,tiesiog menkute investicija 😀 o jei istikro,tai sitas game man sueda mano 90% zaidimu laiko,kaip ilindau,nebegaliu islyst is ten,kazkoks narkotikas. 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.