„Destiny 2“ sparta

Jei tik pavyksta visada pažvelgiame kokią spartą demonstruoją vaizdo plokštės ir procesoriai ką tik pasirodžiusiame žaidime. Šį kartą tikriname kaip atrodo „Destiny 2“ sparta.

Pasitelksime porą šaltinių, kad galėtume susidaryti bendrą vaizdą, kaip su „Destiny 2“ tvarkosi vaizdo plokštės ir procesoriai. Tai bus „Guru3D“ ir „GameGPU“ tinklapiai, kurie ką tik išbandė šį žaidimą su daug aparatinės įrangos konfigūracijų.

Pradžiai pažvelkime į labai įdomią „Guru3D“ lentelę, kurioje parodoma, kaip skiriasi žaidimo sparta naudojant įvairiausius nustatymus su RX 570 4 GB vaizdo plokšte. Kaip matome, nuo aukščiausių iki žemiausių nustatymų yra apie 30 vidutinių kadrų skirtumas.

Pažvelgus į vaizdo plokščių spartą galėtume pasakyti, kad aplamai AMD produktai atrodo kiek geriau, nes dažniau lenkia savo tiesioginius konkurentus nei atsilieka. Tai ypač išryškėja pakėlus rezoliuciją. Galime matyti, kad „RX 580“ gali atsilikti ar būti apylygė su GTX 1060 naudojant 1080p, bet perėjus prie 1440p pranašumas „Radeon“ vaizdo plokštės pusėje. Panaši situacija „RX Vega“ ir GTX 1070/1080 kovoje. Prie 1080p „RX Vega 64“ atsilieka nuo GTX 1080, bet įjungus 1440p „Vega 64“ jau ne tiek toli nuo GTX 1080 Ti.

Procesoriai. Čia viskas gan nuobodu. Skirtumą galime pamatyti 1080p raiškoje, didinant raišką visi procesoriai suteikia kone identišką kadrų skaičių, nes ribojantysis faktorius tampa vaizdo plokštė.

2 Komentarai

  1. DasMachine parašė:

    Afigienas tas gamegpu.com , lenteliu rojus 😀

  2. newdiamond parašė:

    na paskutine lentele…tai tikrai vien geiminiai CPU :D:D:D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.