Detalizuota „MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning“

Jeigu laukėte „MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning“ vaizdo plokštės, tai jūsų laukimas yra baigtas. Šios vaizdo plokštės prekyboje turi pasirodyti dar šią savaitę.

MSI „Lightning“ serijos vaizdo plokštės yra labai vertinamos entuziastų, nes kiekvienas tokių serijų grafikos adapterių komponentas yra pritaikytas spartinimui. Kaip ir dera tokio kalibro produktui, vaizdo plokštė atrodo labai patraukliai ir solidžiai, o akylesni pastebės užmaskuotą O.C. (Overclock) užrašą ant aušintuvo. Kol kas lieka neaišku kiek bus prašoma už šį galiūną, galima pasakyti tik tiek, kad ši vaizdo plokštė nebus pigi.

Pagrindinės „MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning“ savybės:

  • Tri-Frozr aušintuvas turintis tris ventiliatorius ir užimantis tris vietas
  • Trys papildomos maitinimo jungtys (8+8+6)
  • Įtampos matavimo taškai
  • 5 super karščio vamzdeliai
  • „Military Class 4“ komponentai
  • Dvigubas Bios
  • 12+3 fazių VRM grandinė
  • 10 sluoksnių išskirtinio dizaino montažinė plokštė
  • Grafikos procesoriaus dažnis 1203 / 1303 MHz, atminties dažnis – 1774 MHz

6 Komentarai

  1. vacoum parašė:

    kas man patiko, kad 1-2 fps daugiau negu asus strix,tyliau vos vos, ir net salciau keliais laipsniais.

    Pats nusivyles savo 970 asus strix, kai apsisukimai daugiau negu51% smarkiai uzti pradeda. O ir valdymo panele man labai nepatogi ir neaiski. Buvo kad uzdejus auto rezima 🙂 apsisukimo grafikas dirbo kaip sirdies pulsas 🙂 nuo 0 iki 100% 😀 4 sekundes tylos ir viena sekunde 100% max uzimo 😀 …

    Ziurint is foto, MSI valdymo langas irgi grybu grybas. Zinau, kad buna tie skinai, pas Strix isbandziau, vistiek grybu grybas. ir kiek asus turejau ir matku ir vaizdo ploksciu, bijau asus pirkti tik del ju valdymo interfaco.

    Klausimas, kuris gamintojas pateikia patogiausius, aiskiausius, intuytiviausius interfacesus, nes MSI ziuriu irgi nesamonem uzsiima:
    http://www.guru3d.com/index.php?ct=articles&action=file&id=18081

    uzbaigimui, tikrai saunus skaiciai, nezinau kaip realybeje, bet "ant popieriaus" tikrai sauni vaizdo plokste.

  2. BC00 parašė:

    Kažkuris ZOTAC GTX 980 Ti modelis pasižymi tokiu eratišku ventiliatorių profiliu (tyla, užtelėjimas, tyla…) Kai testavau Asus GTX 980 STRIX nieko panašaus nebuvo, kiek žinau GTX 970 STRIX irgi taip neturi elgtis… Ventiliatorių darbas jos turi būti tolygus.
    Turbūt Afterburner’is vis dar mylimiausias, nors paskutinis interfeisas turi daug bendro su EVGA Precision X.

  3. vacoum parašė:

    tai pas mane irgi dabar nera, tik vienu momentu buvo uzeje, perresitinau nustatymus ir gerai, bet tas sirdies pulsas parodo, kad tie draiveriai tikrai neisbaigti ir bugovi.

  4. joncepet parašė:

    Kadangi ne itin domiuosi tokiomis specialiai oc GPU, paklausiu… reikės norint tokią "užmaitint" trijų laidų nuo psu t.y. nenaudojant kur iš vieno laido išeina dar 8 kontaktai, o naudojant tik atskirai iš psu esančias jungtis, ar vis dėl to bus galima atsivesti tik du kabelius ir pasinaudoti tąja nuo vieno laido atsišakojusiais kontaktais. Na o supaprastinus ar galima (be rizikos) naudotis juo http://imgur.com/z5SfhwB

  5. ZeroFM parašė:

    Dar vienas epic fail su triple fan . Asus apsikakojo lyginant su Palit variantu kur pastarosios 5c load mažesnis . Tai šitos irgi bus taip pačiai nes realiai ventiliatoriai tik 2 heatpip-us aušina kurie kontaktuoja su gpu .

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.