Didžiausias eksperimentinis žaidimas „Steam“ platformoje

Kompanijos „Valve“ platformoje „Steam“ pasirodys produktas, kurį sunkiai galima pavadinti žaidimu. Tai – eksperimentinis projektas, pavadinimu „Sulig Kiekvienu Pardavimu Aš Išgersiu Stiklinę Vandens“.

Žaidimas daro būtent tai, ką žada pavadinimas: kaskart, kai „Steam“ platformoje bus parduota kopija, jo kūrėjas nusifilmuos, kaip jis išgeria stiklinę vandens. Tam, kad bendruomenė žinotų, kiek buvo parduota produkto kopijų, kiekvieną penktadienį į „Steam“ žaidimo puslapį bus sukeliami naujausi vaizdo įrašai.

Žaidimas „Steam“ platformoje pasirodys gegužės 1-ąją dieną kaip Early Access produktas, kas reiškia, jog jis bus laikinai nemokamas. Pateikiami ypač žemi reikalavimai kompiuteriui, kūrėjui pabrėžiant, kad „palaikomas vos ne kiekvienas kompiuteris“.

Reikalavimai:

OS: Microsoft Windows Xp/Vista/7/8/10
Procesorius: 1.5Ghz arba greitesnis
Atmintis: 1 GB RAM
Talpa: 2 GB laisvos vietos

Nors šis žaidimas dar nepasirodė, jis jau vertinamas kaip potencialiai mirtinai pavojingas. Nors vandens gėrimas atrodo gana saugiai, tačiau per didelis vandens suvartojimas gali sukelti mirtiną apsinuodijimą. Paprastai tariant, daug vandens, patekusio į žmogaus ląsteles, sukelia jų plyšimą. Mirtinas pavojus kyla tuomet, kai per valandą išgeriamos maždaug keturios stiklinės vandens.

Turint visa tai omenyje, šis žaidimas veikiausiai bus pašalintas iš „Steam“ platformos. Mažai tikėtina, jog kompanija „Valve“ prisiims riziką platinti produktą, galintį sukelti mirtį.


13 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Gal kas nori išgerti stiklinę vandens kiekvieną kartą, kai svabas pasakys, kad daugiau negu 4 core niekam nereikia. Įdomus eksperimentas bus.

  2. newdiamond parašė:

    Mirtinas pavojus kyla tuomet, kai per valandą išgeriamos maždaug keturios stiklinės vandens.
    really ? 🙂

    • ToBeX parašė:

      taip, nes iš organizmo išplaunami visi elektrolitai ir mineralinės medžiagos ir galų gale po poros dienų tokio vandens gėrimo sėdint ant toleto gautum lašelinę. Nes inkstam jau nebeįdomu būtų ką daryt su tokiu kiekiu vandens. Tiesa pasakius geriau gert didelį kiekį alaus, negu vandens 🙂

  3. aiwaris parašė:

    hmm kazkokia nesamone nes per val isgeriu daugiau negu 4 stiklines vandens na ir tai daznas atvejis ir tai nuo kiek prisimenu ir blin as dar gyvas 😀 o per diena isgeriu kiek esu pastebejas iki 5L vandens tai as gal nemirtngas ar ka 😀

  4. nemesis parašė:

    Na jei 4 stiklinės per valandą (maždaug litras), tai 24 litrai per parą. Atrodo tikrai grėsmingai…
    Tiksliai nežinau medicininės dalies, bet kiek suprantu pagrindinė kad vanduo išplauna mineralus ir elektrolitus, o su maža jų koncentracija situacija tampa komplikuota. Kažkada buvo tv rungtis kas išgers daugiausiai vandens ir berods jos laimėtojas mirė nuo apsinuodijimo vandeniu neužilgo…

  5. BC00 parašė:

    Čia turima galvoje apie prailgintą (dienos/savaitės) vandens gėrimą kas valandą po 4 stiklines 🙂

  6. icebullet parašė:

    O velnias… As per valanda laisvai isgeriu 4 skardines alaus…

  7. Roger2x parašė:

    O tai jei ne vandens kuris zudo, o alaus gerti? As per karantina po 5-6 litrus isgeriu dabar kasdien, pamirsau jau vandens skoni

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.