DIRT 2 žaidime karaliauja ATI vaizdo plokštės

Kaip ir buvo galima tikėtis, prie žaidimo kūrimo prisidėjusios AMD kuriamos vaizdo plokštės karaliauja naujausiame ralio žaidime iš Codemaster DIRT 2. Visi Radeon HD 5800 ir 5900 šeimos nariai yra nepralenkiami šiame žaidime.

Kaip parodė testų rezultatai, nVidia GeForce GTX285 vaizdo posistemį ATI flagmanas Radeon HD 5970 lenkė vos ne dvigubai, o visi kiti naujos šeimos nariai, tai yra HD 5870 ir HD 5850, gana aukštoje 1920×1200 rezoliucijoje su maksimaliais nustatymais DirectX 9 rėžime taip pat buvo neįveikiami. nVidia GeForce GTX285, GTX275 ir GTX260 liko už nugaros. Vienintelė GTX295 sugebėjo įsiterpti tarp HD 5850 ir HD 5870 vaizdo posistemių.

Tiesa, ATI vaizdo plokščių demonstruojamas kadrų per sekundę skaičius gana akivaizdžiai krito perjungus žaidimą į DirectX 11 rėžimą, kas visai suprantama – vaizdo plokštėms reikia apdoroti daugiau detalių. nVidai kol kas nėra pristačiusi vaizdo plokščių su DirectX 11 palaikymu, tad šiuose žaidimų testuose AMD kol kas neturi konkurencijos.

11 Komentarai

  1. SlasheR parašė:

    Pats žaidimas tikrai nekaraliauja…

  2. -NRJ- parašė:

    jauciu paieskos ir bus atrade kokiam geimo kode. kad jis pries paleidziant geima pasileidzia kokie patys geriausi parametrai kai ideta ATI vga o jeigu kompiuteryje atpazystamas Nvidia produktas, kertama per performance\’a 🙂 nenustebciau jeigu toks dalykas paaisketu

  3. bugslalaila parašė:

    Būtų malonu ir šaltinį matyti.

  4. pingve parašė:

    NRJ tai tau apple gamina apleistuose angaruose kinijoj, tai tau kompas is USA, tai tau speceliai mazinama sparta nvidios ploksciu 😀 atsigauk, ne vien blogis ir aferos siam pasauly. Pasitaiko klaidu ir geriausiose gamyklose, o cia jei AMD prisidejo prie kurimo zaidimo tai daugiau nei logiska kad vaizdo plokstes greiciau dirba su jom skirtais algoritmais ir panasiai. Kaip ir masina geriau vaziuoja per leda su zieminem padangom nei su vasarinem, nes ziemines buvo gamintos tam kad gerai vaziuotu ziema, kazkaip sunku suprast is kur tau net tokia mintis kilo.

  5. suck4it parašė:

    Samokslo teorija.. 😀 O mintis matyt kilo is berods 3D mark gi ten kazkokia pns situacija buvo.. 😉 Imanoma, bet velnias ten zino.

  6. -NRJ- parašė:

    suck4it >> butent is to ir kilo tokia mintis,
    kai Intelis tada kiek nesaziningai elgesi ir Nvidia siektiek draiverius savo pakoregavusi buvo su 177.39 leidimu ir keleta kitu
    pingve >> ir jokia cia ne samokslo teorija 🙂 nuomone i naujiena ir tiek 🙂

    P.S. O del kompu is USA tai cia supratau apie ka snekejai, tipo apie ta komenta tavo skelbime? ka ir tas komentas mano tau uzkliuvo? ten taip pat buvo mano spejimas kodel garantijos laikas metai, nes ir as zinau kad DELL\’ai duoda 3-is. o susidurus su is amerikos parveztas ne karta zinau kad tarptautine garantija duoda po metus. taip kad nekelk cia bangu ir neieskok prie ko prikibti. laisva salis – laisva nuomone 🙂 pease 😉

  7. SoTOP parašė:

    Cia viskas normalu. Zaidimas tiesiog labiau optimizuotas ATI plokstem. Kai buna ir su nvidia proteguojamais zaidimais.

  8. Fostil parašė:

    Ir ant kiek fps krinta su hd5870 ijungus dx11? Apzvalgu saraso nebedarot, naujienoje saltinio irgi nematau.
    Gal ir nepatiks mano komentaras, bet pastaruoju metu ne ta linkme eina svetaine vis labiau. Pries metus bent po 5 naujienas per diena galedavai paskaityti butent is IT srities, kiekviena diena tvarkingai eidavo apzvalgu sarasas. O dabar kas… o gaila tikrai. Gal jum laiko trunka priziuret ar dar ko, bet visgi tikiuos jog atsigaus si svetaine su laiku.

  9. suck4it parašė:

    Ner ko noret , kaip matau vienas SB cia tik ir darbuojasi. Galetumet padaryt, kad kiekvienas vartotojas galetu det naujienu, o koks moderatorius tik patikrina ir vsio. 😉 Aisku siek tiek darbelio yra(nors nedaug), bet manau tikrai atsirastu keli kurie ideti naujienu.. 🙂
    O kas liecia apzvalgas
    Ar jums reikalingi kasdieniniai apžvalgų sąrašai?
    Ne.
    53 %
    Taip.
    47 %
    Nors esant tokiam rezultatui manyciau visvien reiktu juos det.. 😡

  10. SB parašė:

    Fostil>>>Na praėjusią ir šią savaitę mes beveik kiekvieną dieną ir pasiūlėme bent po 4-5 naujienas į dieną. Šiandien jų būtų daugiau, jei ne mano noras užbaigti HP Photosmart Wireless apžvalgą, kuri pasirodys šią savaitę arba pirmadienį. Stengsiuos kuo daugiau naujienų pateikt per dieną, grįš ir apžvalgų sąrašas. Taip pat dauguma lankytojų teigė, kad jie nori bent vienos naujienos per dieną susijusios su žaidimais. Taipogi nevisai žinau, ko nori likę 14 tūkstančių lankytojų, kurie užeina tik paskaitinėti naujienas ir apžvalgas. Registruotų lankytojų norai aiškūs. Bandysim daryt atviras apklausas ir kreiptis į skaitytoją, atsižvelgti į jų norus.

  11. Linas parašė:

    Neproblema, jeigu norite parašyti naujieną, prašom mielai priimsime info@technews.lt

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.