„Discord“ nutraukė galimą įsigijimo sandėrį su „Microsoft“

Visai neseniai buvo pasirodę kalbų, kad „Microsoft“ nori įsigyti „Discord“. Už pokalbių platformą „Microsoft“ buvo pasiruošę sumokėti 12 mlrd. JAV dolerių, bet „Discord“ pasiūlymą atmetė. Tai jau ne pirmas mėginimas įsigyti „Discord“. Kiek seniau „Twitter“ už „Discord“ buvo pasiruošę sumokėti 15-18 mlrd. JAV dolerių, bet sandėris irgi neįvyko.

„Discord“ paskutiniame privataus finansavimo etape surinko 100 mln. JAV dolerių lėšų, o kompanija dabar yra vertinama kaip turinti 7 mlrd. JAV dolerių vertę. „Discord“ stengiasi padidinti pajamas iš savo esamų 140 mln. naudotojų. 2020 metais kompanija gavo 130 mln. JAV dolerių pajamų. „Discord“ taip pat ruošiasi pradiniam viešam akcijų siūlymui.

5 Komentarai

  1. adex parašė:

    idomu koks norinciuju nupirkti interesas, nemanau jog DC yra toji zasis kuri deda auksinius kiausinius ir is jos butu didelio tiesioginio pelno. any ideas?

  2. zuviukas01@gmail.com parašė:

    Tas Discord yra atvira platforma. Dar skype suprantu. Algoritmas teams, bet kam discord ? Toks pirkinys matyt tik jiems suprantamas… Poreikis yra laisvei, nes dabar kone viskas sekama. Discord is dalies suteikia laisve. O Microsoft, kaip visi zinom, alternatyvos nesukuria. Nebus tas pat, jeigu jie perpirks. Kam reikes tas pereis i alternatyvas ir vel bus nepasiteisines pirkinys.

    • adex parašė:

      nors skamba kaip samokslo teorija, bet man perziurejus kai kuriu kanalu NFSW turini su ,,juodais bajeriais“ susidaro vaizdas jog kazkam labai noretusi ten cenzura ivesti kaip kokiame fb…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.