Diskrečių vaizdo plokščių rinką ir toliau valdo „nVidia“

„Jon Peddie Research“ skelbia diskrečių vaizdo plokščių rinkos statistiką. Aiškėja, kad AMD „Navi“ vaizdo plokštės nelabai padėjo ir rinkoje toliau dominuoja „nVidia“.

Paskutiniame ketvirtyje „nVidia“ teko 72,92 % visos diskrečių vaizdo plokščių rinkos, o AMD liko 27,08 % pyrago dalies. Tai 5 % prastesni AMD rezultatai lyginant su ketvirčiu prieš tai, bet 1,36 % geresni nei tuo pačiu laikotarpiu prieš metus. Tuo tarpu „nVidia“ rinkos dalis lyginant su ketvirčiu prieš tai išaugo tais pačiais 5 %, kurių neteko AMD, o taip pat kompanija neteko 1,36 % rinkos dalies lyginant su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus.

Gera žinia yra ta, kad vaizdo plokščių pardavimai trečią ketvirtį lyginant su antru išaugo net 42,2 % arba 6,2 % lyginant su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus. Tai reiškia, kad asmeninių kompiuterių pardavimai didėja.

1 Komentaras

  1. neblogai parašė:

    Vis gi sakyčiau gerai jiems sekasi. Pardavinėja vos vieną naujos architektūros lustą, ir daug vis dar senos. Su tokia pasiūla varžosi prieš nvidijos keturis naujus lustus- ir sugeba didinti savo rinkos dalį. Na, o pats Navi10, mano manymu, jiems stipriai pelningas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.