Dizaino agentūros „Studio F. A. Porsche“ sukurti du nauji AOC monitoriai

Išskirtinio stiliaus ir aukščiausios klasės technologijų sąjunga

Dizaino agentūros „Studio F. A. Porsche“ sukurti du nauji AOC monitoriai

Amsterdamas, 2019 m. balandžio 9 d. – „Studio F. A. Porsche“ sukurtas dizainas visame pasaulyje laikomas sudėtingo ir rafinuoto gaminio dizaino sinonimu. Monitorių bendrovė AOC su malonumu praneša apie du naujus monitorius, sukurtus pasaulinio garso dizaino agentūros „Studio F. A. Porsche“: „Red Dot Design“ apdovanojimą pelniusį „U32U1″ modelį, 31.5 colių (80 cm) įstrižainės aukščiausios klasės verslo monitorių su 4K skiriamąja geba ir „VESA DisplayHDR600″ technologija, ir „Q27T1″ modelį, 27 colių (68,6 cm) QHD monitorių, orientuotą į dizainą vertinančius namų naudotojus.

„U32U1″ monitorius – drąsus, apdovanojimus pelnęs dizainas profesionaliam naudojimui
Iš pirmo žvilgsnio atsiskleidžia „U32U1″ monitoriaus išskirtinis, „Red Dot Design“ apdovanojimą pelnęs dizainas, sukurtas vienoje garsiausių dizaino studijų „Studio F. A. Porsche“.

Keičiantis žmonių suvokimui apie darbą ir privatų gyvenimą, vis labiau abejojama griežta atskirtimi tarp gaminių, skirtų profesionaliam ir asmeniniam naudojimui. „U32U1″ monitoriaus dizainas tai atspindi. Šis monitorius yra skirtas naudotojams, turintiems aukštus estetinius reikalavimus ir remiasi klasikinio baldų dizaino tendencijomis. Vamzdinis trikojis stovas sukuria vizualinį lengvumą ir leidžia monitoriui išsiskirti bet kurioje aplinkoje ar situacijoje.

Monitorius taip pat puikiai atitinka ir kitus aukščiausio lygio dizaino bruožus: keturiose pusėse neturi rėmelio, plonas ir pakreipiamas ekranas yra ant blizgaus metalinio trikojo stovo, kurio aukštį galima reguliuoti iki 120 mm. Monitoriaus gale esanti aliuminio plokštė užapvalintais kampais, kurioje taip pat yra kabelių jungtys, sukuria puikų kontrastą tamsiai pilkos spalvos plokščiai korpuso nugarėlei. Tikra praktiška naujovė, kad ši plokštė išlieka toje pačioje padėtyje, kai ekranas pasukamas į vertikalią padėtį (naudojant ašies keitimo funkciją), todėl kabeliai taip pat lieka toje pačioje vietoje. Be to, siekiant didesnio lankstumo, monitorius turi „VESA“ jungtį, skirtą tvirtinimui ant išorinių stovų ar sieninių laikiklių.

Puiki kokybė, atitinkanti profesionalius reikalavimus
Ypač didelis 31,5 colių (80 cm) įstrižainės IPS ekranas turi puikią 4K / UHD skiriamąją gebą (3840 x 2160 pikselių). „VESA Display HDR600″ ir „HDR 10″ standartų laikymosi dėka ekranas užtikrina 10 bitų spalvų gylį, o tai leidžia atkurti net 1,07 mlrd. spalvų. Vaizdai švyti dėl įspūdingo kontrasto, o spalvos svyruoja nuo liuminescencinės baltos spalvos iki giliausios juodos spalvos. Monitorius padengia 90% „DCI-P3″ spalvų erdvės, todėl jis yra idealus pasirinkimas video ir fotografijos profesionalams bei entuziastams, taip pat dizaineriams.

Gera sąsaja, naudojant USB-C jungtį
Be įprastų HDMI 1.4 ir „DisplayPort“ 1.2 jungčių, šis monitorius taip pat turi HDMI 2.0, USB-C prievadą ir USB 3.1 koncentratorių. USB-C jungtis suteikia „DisplayPort“ alternatyvaus režimo galimybę, skirtą perkelti net ir didelės raiškos vaizdo signalus iš nešiojamojo ar kito kompiuterio. Per USB jungtį galima tuo pačiu metu įkrauti nešiojamojo kompiuterio bateriją iki 65 W galia ir, naudojant USB 3.1 koncentratorių, žaibišku greičiu perduoti duomenis.

 

„AOC Q27T1″ monitorius: kai nepaprastas dizainas atitinka puikią žiūrėjimo patirtį.

„27T1″ monitorius – vizuali asimetrija
„Q27T1″ monitoriaus asimetrinis stovas tęsia savo pirmtakų dizaino tradicijas. Stovas ne tik įspūdingas savo išskirtiniu dizainu, bet ir stebina tuo, kaip logiškai atitinka jėgos paskirstymą monitoriuje, kad puikiai subalansuotų monitoriaus svorį. Šis dizainas išryškina sudėtingą struktūrinę inžineriją, kurios dėka monitorius laikosi panašiai, kaip moderni skulptūra. Trijose pusėse berėmis ekranas, kurio kraštinių dizainas paslepia plastikinius rėmelius kairėje ir dešinėje pusėse, iš tiesų yra be apvado. Apatinį rėmelį puošia žvilgantis spindesys, o matinė išlenkta galinė pusė pabrėžia gryną ir švarų monitoriaus dizainą. Švarios išvaizdos stovas yra paliktas monitoriaus gale, kur po dangčiu paslėpti įvesties ir išvesties prievadai, turintys tik mažą angą, skirtą išeinantiems kabeliams, taip sustiprinant visapusiškai elegantišką „Q27T1″ modelio išvaizdą.

Taip pat įtikinamai vertingos ir vidinės savybės
Dėl 2560 x 1440 pikselių „Quad HD“ skiriamosios gebos, „AOC Q27T1″ 27 colių monitoriaus IPS panelė, su blizgesį mažinančia danga, užtikrina puikią žiūrėjimo patirtį. IPS technologija taip pat suteikia plačius žiūrėjimo kampus ir puikiai atkuria spalvas. „Q27T1″ monitorius, pirmasis AOC naujosios „T1″ serijos modelis, siūlo platų spalvų spektrą, apimantį 90% NTSC spalvų erdvės. Turėdamas du HDMI ir vieną „DisplayPort“ lizdus, monitorius gali būti prijungtas prie įvairių įrenginių, įskaitant stalinius kompiuterius, nešiojamus kompiuterius, „Blu-ray“ grotuvus ir žaidimų konsoles.

„Puikus naujausių technologijų ir išskirtinio dizaino derinys lemia, kad mūsų monitoriai, sukurti bendradarbiaujant su „Studio F. A. Porsche“, yra tikrai ypatingi“, sako Europos rinkodaros ir verslo valdymo direktorius Stefan Sommer. „Po pirmųjų bendrai gaminamų monitorių sėkmės prieš dvejus metus, džiaugiuosi, kad dabar galime pristatyti dar du modelius, kurie pirmauja išskirtiniu dizainu.“

Su AOC mes radome puikų partnerį, kuris ne tik dalijasi, bet ir sustiprina mūsų siekį sukurti sudėtingą ir rafinuotą dizainą. Abipusis kokybės ir našumo supratimas leidžia sukurti aukščiausios kokybės produktus, atitinkančius aukščiausius techninius ir estetinius standartus „, – sako „Studio F. A. Porsche“ dizaino direktorius Christian Schwamkrug.“

„AOC Q27T1 monitorius bus galima įsigyti 2019 m. liepą už gamintojo rekomenduojamą mažmeninę 309 EUR kainą, o U32U1 monitorius bus galima įsigyti vėliau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.