Dvi didžiausios kripto valiutų keityklos šiandien susidūrė su problemomis

Kripto valiutos dar turi pagreičio, nes šiandien „Bitcoin“ vertė perkopė 11 tūkstančių JAV dolerių ribą. Toks kainų šuolis sukėlė nesklandumų dviem didžiausioms kripto valiutų keitykloms: „Coinbase“ ir „Gemini“.

Natūralu, kad kripto valiutomis spekuliuoja daug norinčių praturtėti, tad kilus „Bitcoin“ vertei visi norėjo parduoti, bet to negalėjo padaryti, nes kripto valiutų keitimo tinklapiai tiesiog neveikė tinkamai ir neleido prisijungti. Panašios problemos pastebėtos ir kituose tokio tipo tinklapiuose.

Dabar „Bitcoin“ vertė vėl kiek krito ir sukasi apie 10 000 JAV dolerių ribą. Vargu ar kas gali pasakyti kur yra „Bitcoin“ vertės riba ir ar tai nėra didelė apgaulė, kurios mastas dabar yra neįtikėtino dydžio.

BERLIN, GERMANY – FEBRUARY 15: In this photo illustration model Bitcoins standing in front of Dollar bills on February 15, 2016 in Berlin, Germany. (Photo Illustration by Thomas Trutschel/Photothek via Getty Images)


2 Komentarai

  1. GreenZebra parašė:

    Oho kaip netikėta. Įdomu kas įvyktų su šitais puslapiais jei bent 20% žmonių sumanytu parduoti visus turimus bitcoinus tai visi šitie puslapiai užsidaryti ir kaina nukristų kaip reikalas

    • Stipena parašė:

      Valiutų keitykla tai ne bankas, no? Ten žmonės keičia turimą valiutą. Problema būtų jei visi nuspręstu išsiimti tiek eurus tiek bitcoinus tiek kitą valiutą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.