„E3 2019“ parodos metu turi būti atskleista „Navi“ architektūra

Paskutiniai gandai sako, kad AMD ruošiasi „E3 2019“ parodos metu atskleisti „Navi“ vaizdo plokštes. Seniau buvo galvojama, kad tai galėtų įvykti „Computex 2019“ parodoje, kuri vyks pora savaičių anksčiau. Priminsime, kad „E3 2019“ paroda Los Andžele vyks birželio 12-14 dienomis.

„TweakTown“ tikina, kad „Navi“ pasiūlys tokią sparta, kuri bus lengvai geresnė nei „RX Vega 64“, o kai kuriais atvejais netgi sugebės konkuruoti su RTX 2080. Tai reikš, kad „nVidia“ savo rankose toliau lengvai išlaikys sparčiausios vaizdo plokštės titulą, bet situacija rinkoje kardinaliai pasikeistų esant daugiau konkurencijos. Bent jau to tikisi daugelis. Viskas priklausys nuo to, ar „Navi“ tikrai užtikrintai lenkia „RX Vega 64“ ir už kokias kainas AMD siūlys savo naujas vaizdo plokštes.

Kaip minėjome, „E3 2019“ parodos metu „Navi“ vaizdo plokštės turi būti tik atskleidžiamos. Realus išleidimas turėtų įvykti liepos 7 dieną. Turint galvoje, kad „Navi“ lustai gaminami naudojant 7 nm litografiją, trys septynetai atrodo gražus ir tikėtinas derinys – 7 nm, 7 d., 7 mėnuo.

Iki šiol mes mažai ką žinome apie „Navi“. Architektūra turi būti geresnė ir atsikratyti dabar esamų GCN ribojimų. Ar tai AMD iš tikro pavyks pamatysime vasarą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.