EA: skandalas su „Battlefront II“ buvo gera pamoka

Labai šviežias skandalas su „Star Wars: Battlefront II“ loterijos dėžėmis (angl. loot box) ir mikro transakcijomis skaudžiai kirto EA reputacijai. Kompanijos generalinis direktorius Blake Jorgensen, komentuodamas skandalą sako, jog susidariusi situacija buvo gera pamoka. Ateityje tai padės kurti puikius žaidimus. Jis pridūrė, kad nėra 100 % tikras, kad mikro transakcijos grįš į „Star Wars: Battlefront II“ žaidimą.

Iš senesnių DICE kalbų buvo susidaręs įspūdis, kad mikro transakcijų grįžimas į „Star Wars: Battlefront II“ yra tik laiko klausimas. Panašu, kad dabar komanda svarsto ne tik kada gražinti mikro transakcijas, bet ir ar iš viso jas grąžinti.

EA generalinis direktorius patikino, kad „Star Wars: Battlefront II“ gauna daug pakartotino dėmesio ir žaidimas perkamas gerai.

2 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Kas čia buvo nutikę?

    • M134 parašė:

      Ta ką darė daug metų, padarė ant Star Warsų ir susirinko kritinė masė žmonių, kad pasipriešintų begėdiško marketingo naudojimui šiuolaikiniuose žaidimuose:

      pardavinėjami nebaigti žaidimai, turi pirkti DLC kad turėtum pilną, turi pirkti už tikrus pinigus veikėjus, bonusus, aprangą žaidimo viduje, kad viską atidarytum greičiau nei per 2000 valandų žaidimo ir tt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.