EA ir toliau kas metai pristatys po naują NFS serijos žaidimą

Vienas iš didžiausių žaidimų pramonės leidėjų, kompanija Electronic Arts šią savaitę oficialiai pranešė, kad kitais metais pristatys dar vieną Need For Speed serijos žaidimą. Tai bus jau antroji simuliatoriaus-arkados mišinio Shift dalis.

Tiesa, apie Need For Speed: Shift 2 gandai sklandė jau kuris laikas, o kompanija apie tai, kad toks žaidimas iš tiesų plėtojamas, pranešė iškart po naujosios arkados Need For Speed: Hot Pursuit prasirodymo. Žaidimo kūrimu rūpinasi Slightly Mad Studios, jis pasirodys kitąmet, o jo pavadinimas bus Need For Speed Shift 2: Unleashed.

Tai taip pat reiškia, kad Electronic Arts ir toliau melžia Need For Speed seriją. Nuo pat Need For Speed: Hot Pursuit 2 pasirodymo 2002 metais, kompanija išleidžia po naują Need For Speed serijos žaidimą kiekvienais metais. Už praeitais metais ir pernai jų pasirodė net po du.

Need For Speed Shift 2: Unleashed, pasak Electronic Arts, naudos naują grafikos variklį, taip pat pasižymės nauja pirmojo asmens vairavimo perspektyva ir atnaujinta Autolog sistema, kuri taipogi naudojama ir neseniai pasirodžiusiame Need For Speed: Hot Pursuit žaidime. Kaip ir visad, žaidimas pasieks visas tris platformas – Xbox 360, PC ir PlayStation 3.



5 Komentarai

  1. daniukas21 parašė:

    gal kas jau bandet nfs ph? 😀 kiekybe nereiskia kokybe,dar tokio prasto nfs nebuvo

  2. killermk parašė:

    daniukas21>Nfs HP ne ph siaip.. bandziau as ji-nu tikra arkada-posukius galima isimineti driftinant ant 200km/h su noso pagalba. taigi tikriems arkadu fanams turetu tikrai patikti-vizualiai zaidimas atrodo gerai, valdymas auto lengvas, aisku po kurio laiko tampa labai monotoniskas…kazkaip labiau man isimines NFS HP2, kur jau egzotines masinos be jokiu nosu ir tiesiog megavausi lentyniaudamas graziose vietose. ir zinoma tada dar buvo ferrari :p .

  3. lightray parašė:

    nemanau kad ka da nors išleis geresnę nfs dalį už underground 2

  4. daniukas21 parašė:

    labai gera grafika ne antialastingo nera :Dshifto zymiai geresne

  5. Dephy parašė:

    O siaip hp2 neblogas tikrai, daug automobiliu, siaip visi daugmaz valdosi vienodai, ir beveik dar nespastebejau skirtumo tarp kurio auto pasirinksi, vistiek identiskas greitas su nos gaunasi. Trasos man patiko ir su mentais dauzytis monotonija nuima.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.