EA kritikuoja naująją DRM apsaugą

Vienas iš didžiausių pasaulyje žaidimų plėtotojų ir leidėjų, kompanija Electronic Arts išsakė savo nuomonę apie naująją asmeniniams kompiuteriams skirtą apsaugos sistemą DRM. Kaip teigė kompanija, apsauga yra nevykusi ir reikia naujų sprendimų.

Kaip žinia, DRM apsauga apsaugotiems kompiuteriniams žaidimams žaisti reikalingas nuolatinis interneto ryšys. Entuziastai sužinojo, kad netikėtai jam pradingus, dingsta ir visas jūsų iki tol nuveiktas žaidimo progresas. Vienas iš EA atstovų spaudai Džefas Grynas taipogi sakė, kad susidūrė su šia problema, kai du kartus Command & Conquer 4 Tiberian Twilight žaidime jis prarado pereitas misijas, kas, žinoma, gali suerzinti žaidėjus.

„Man pačiam teko susidurti su šia problema. Vieno žaidėjo rėžime Command & Conquer 4 žaidime aš net du kartus praradau nuveiktą progresą dėl DSL ryšio trūkinėjimo. Tai rodo šios sistemos neišbaigtumą ir mums reikia naujo sprendimo.“, – sakė D. Grynas.

Tenka pastebėti, kad trūkinėjantis interneto ryšys yra reta, tačiau pasitaikanti problema. Interneto piratai jau kiek ankščiau patikrino šią sistemą apkrovę Ubisoft serverius, kurie buvo atsakingi už Assassin‘s Creed 2 žaidimą. Viskas baigėsi tuo, jog vartotojai tiesiog negalėjo prisijungti prie savo paskyrų ir žaisti žaidimo.

11 Komentarai

  1. crooked parašė:

    pasaulio pabaiga, patys platintojai savo DRM kritikuoja, vulkanai tuoi issiversh…

  2. Saydo parašė:

    per tą kvailą apsaugą negaliu žaidimo pažaisti 🙂 visus crackus išbandžiau, nu neina..

  3. crooked parašė:

    dar karta irodo, kad PC gaming\’as issiseme, tik dulkina tikrus klientus daugiau nieko, nusipirkai konsole PS3 ar x360 ir vargo nebematai…

  4. pushaz parašė:

    crooked – butent,ka ir sakiau jau N kartu..kam reikalingi tie fermiai ir radeonai,jei nera ka zaisti??? DX11? LOL – apart keliu blizguciu tame DX11 300euru uz vga,kuri nedirbs net 20% galingumu,tik ris elektra..M$ padare ka norejo – susiko visa PC geiminga,ir dar cia speju ne pabaiga…
    Aciu dievui turiu visas imanomas konsoles,tai dar kazka galima rasti pazaisti…Gaila,visada mano prioritetas buvo PC geimuose..

  5. Astral parašė:

    o tai kas jiem trukdo tos DRM nenaudot? 🙂 patys naudoja sh produkta, patys rekia kad jis dvokia 😀

  6. Povilas parašė:

    OT: na bet skirtumas vistiek akivaizdus kur to pacio zaidima grafika ant xbox ir normalaus pc, testinom ant fullhd tv, tai ant xbox susidaro toks ispudis kaip kad pc zaidimas be anti aliasing, tikrai aki rezia. o siaip xbox geras dalykas, nereik sukt galvos del dar visai padoraus fps, ir del atnaujinimu kaip yra su pc.

    o i tema tai ka galeciau pasakyt apie si C&C, uzteko paziuret paveiksliukus ir kitu nuomoniu pasiskaityt 🙂 apsuga nevykus, o apie zaidima ner ka kalbet.

  7. nugat parašė:

    Ar verta daryti apsaugą,kurią vistiek nulauš.
    Kas kompensuos išlaidas?
    Čia ne tokios pajamos,kad reikėtų mautis kelnes dėl to… 🙂

  8. ToBeX parašė:

    tokiu apsaugu nelabai kas nulauzia, kur tenka saugot viska online

  9. Storasis parašė:

    Tobex gal atsakyk, kokiu zaidimu nera nulauze? Gal zinai koki viena kita?

  10. Dzimbo parašė:

    Kad dar nebuvo tokių, kur online saugot.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.