EEC įrašuose „Asus“ 3 GB GTX 1660 Ti vaizdo plokštės

EEC įrašuose pastebėtos įvairios „Asus“ GTX 1660 Ti vaizdo plokštės, o tarp jų matome ir 3 GB modelius. Pasak įrašo, „Asus“ ruošia didelį kiekį įvairių GTX 1660 Ti versijų. Gera žinia ta, kad ROG STRIX serija, bent kol kas, negaus 3 GB GTX 1660 Ti modifikacijos.

„Asus“ planuoja didelį būrį GTX 1660 Ti vaizdo plokščių, pamatysime sekančias serijas: „DUAL“, „Expedition“, „Phoenix“, TUF, „Turbo“ ir ROG STRIX. Šios serijos dar turės atskirus „Advanced“, OC ir ne OC variantus. Paprastai tariant, prierašas nurodys (ne)padidintą grafikos procesoriaus dažnį.

GTX 1660 Ti išleidimas yra suplanuotas vasario 22 dieną. Tuo metu turėtume išvysti ir didelį kiekį partnerių patobulintų modelių, o pasiūla turėtų būti gera.

3 Komentarai

  1. Laimius parašė:

    Tas 3GB man keistas sprendimas. Kaip tokiai plokstei kur gali zaisti AAA games – per mazai. Nemanau kad ram kaina tokia didele. Net 1050 manau 4gb reikia. Visiskai nesuprantu tokio nvidia sprendimo

    • G@m3r1s parašė:

      Pasiskolina ji to ramo is main ram , bet aisku fps prarandi kazkiek. Isbandes as tu varijantu dafiga ir 2gb vram ir su 3gb. Yra zaidimu kur negali palost ant hight su 8gb ramo nes vaizduske tik 2gb , bet su 4gb tokia pacia vaizduske jau be problemu, bet pakelus ramus iki 12 jau ir su 2gb vaizduske kapoji tik maziau fps.

    • adex parašė:

      nu toks ir sprendimas kad zmogus paziuri 6gb sparta, pagal tai nusiperka 3gb plokste po metu ar kitu tos plokstes atmintis pradeda springti eiliniais zaidimais ir tas nelaimelis eina pirkti kitos vaizdo plokstes kad galetu eilini zaidima sklandziai zaisti

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.