Eilinį kartą atidėtas Asus Eee Keyboard

Į CeBIT 2010 parodą Vokietijoje ypač gerai žinomas gamintojas Asus atsivežė savo kompiuterį-klaviatūrą Eee Keyboard apie kurią mūsų skaitytojai jau girdėjo praėjusių metų pradžioje. Tiesa, pranešta, kad jos pasirodymas ir vėl nukeliamas.

Tai reiškia, kad praėjo lygiai metai nuo to, kai mes pirmą kartą išvydome Asus Eee Keyboard prototipą. CeBIT demonstruojama antroji produkto karta, kurioje dirba Intel Atom N270 centrinis procesorius, yra 1GB darbinė atmintis ir 32GB SSD kaupiklis. Gaminys taip pat pasižymės 5 colių lietimui jautriu ekranu, HDMI sąsają.

Ironiškiausia tai, jog iš pradžių produktą buvo planuota pristatyti dar parėjusių metų birželį. Vėliau ši data buvo patikslinta ir mes buvo priversti laukti spalio, dar vėliau – šių metų vasario. Pastarasis mėnuo jau praėjo ir kompanija oficialiai pranešė, kad Eee Keyboard veikiausiai pasirodys tik šių metų balandžio viduryje.

Asus užsiminė ir apie kainą. Priklausomai nuo pasirinktos konfigūracijos, kompiuterio-klaviatūros kaina svyruos tarp 400-600 JAV dolerių už Atlanto. Apačioje matote žiniakslaidos atstovo prezentaciją jau minėtoje CeBIT parodoje.



Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.