„Enermax“ išleidžia „MAXREVO 1800 W“ maitinimo bloką

„Enermax“ išleidžia labai galingą maitinimo bloką, kuris gali kompiuteriui tiekti net 1800 W elektros energijos. Tai naujasis MAXREVO maitinimo blokas.

„MAXREVO 1800 W“ maitinimo blokas turi aukšto tankio PCB ir FMQ topologiją, o tai leidžia jam būti tik 180 mm gylio nepaaukojant efektyvumo ir galios. Dažniausiai tokios galios maitinimo blokai būna 220 mm gylio. Naujas maitinimo blokas pasiūlys šešias +12 V linijas ir net 12 PCIe jungčių. „MAXREVO 1800 W“ skirtas kompiuteriams, turintiems ne vieną vaizdo plokštę. Gan keista, kad toks maitinimo blokas pasirodo dabar, kai kripto valiutų bumas pasibaigęs, bet jei paklausa šiame sektoriuje sugrįš, „Enermax“ jau bus pasiruošę.

„MAXREVO 1800 W“ turi „Gold“ sertifikatą, tokios galios maitinimo blokai dažniau turi „Platinum“ sertifikatą, tad čia kiek pataupyta. Gan įdomi „MAXREVO 1800 W“ savybė yra priversti savo ventiliatorių suktis maksimaliais 3100 sūkiais per minutę. Šis priedas leis sumažinti kompiuteryje esančių komponentų temperatūras, bet garsas bus tikrai didelis.

„MAXREVO 1800 W“ bus suteikiama 10 metų garantija, o maitinimo blokas prekyboje atsiras vasario gale. Kaina kol kas neskelbiama.

9 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Nelabai suprantu, kam siais laikais gali reiketi tokio PSU

  2. PauliusP parašė:

    10 metų garantija, nice. Įdomu ar tas 3100 RPM bus kaip default, ar jungsis į FAN lizdą MB, ar dar kažkaip valdomas 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.