Eurocom ir toliau stebina savo nešiojamaisiais

Kompanija Eurocom mus ir toliau stebina savo nešiojamųjų, ar tiesiog pernešamų kompiuteriu pasiūlymais. Kompanija ne tik siūlo ypač sparčius nešiojamus žaidimų kompiuterius, tačiau ir pernešamas darbo stotis su ypatingai didele sparta ir talpa.

Šį kartą Eurocom siūlo į savo 17 colių D900F Panther, 17,3 colio Panther 2.0 ir 18,4 colio X8100 Leopard modelius įtaisyti net iki keturių OCZ Vertex 2 serijos kietosios būsenos kaupiklių, o vieno iš jo talpa gali siekti net 480GB. Sudėję visus keturis ir sujungę į RAID masyvą mes ne tik gauname didelę spartą, tačiau ir net beveik 2TB talpos.

Visos minėtos nešiojamosios darbo stotys yra varomos Intel centriniais procesoriai ir, žinoma, kainuoja milžiniškus pinigus. Štai pigiausia Eurocom Panther 2.0 konfigūracija su keturiais OCZ Vertex 2 SSD diskais įvertinta net 7400 eurų.

2 Komentarai

  1. donaciuxx parašė:

    geri kompai turtingiem kvailiam. uz tokius pinigus galima susirinkt super gera pc. kas is tos galios jei nelaiko baterija? suprasciau, kad butu su kokiu branduoliniu reaktorium tai tada jo jau nepasigincysi 😀 energijos butu daugiau negu pakankamai 😀 o cia…

  2. marazinas parašė:

    O čia tiesiog parodoma, kad \"mes galim\" ir tiek. Atsiranda vistiek tokių, kurie nusiperka. Yra paklausa, bus ir pasiūla 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.