Eurocom pernešamas žvėris su dvejomis GTX 480

Dažnas iš jūsų sunkiai įsivaizduoja mobilią GTX 480 nešiojamame kompiuteryje, tačiau tai įmanoma ir ne tik tai. Dabar įsivaizduokite, kad vienas iš nešiojamųjų gamintojų įdėjo tokias dvi. Jo viduje turėtų būti labai, labai karšta.

Eurocom nesiliauja stebinti žaidimų mėgėjų. Jie pranešė apie naują Panther pernešamą žaidimų kompiuterį, kurį gali varyti dvejos AMD Radeon HD 5870 arba dvejos nVidia GeForce GTX 480 vaizdo plokštės. Visgi, mes labiausiai stebimės pastarąja konfigūracija. Nieko keisto, kad nešiojamasi kompiuteris yra milžiniškas, tad ką dar rasime jame?

Eurocom Panther 2.0 turi ir ypač spartų Intel Core i7-980X centrinį procesorių. Akyliausi jau turbūt suprato, kad mes kalbame ne apie mobilią, tačiau apie stalinę šio procesoriaus versiją. Pridėkime galimybę turėti 24GB RAM ir 2TB SSD kaupiklio versiją ir jūs gausite tikrą galiūną. Žinoma, tai tik viena iš galimų konfigūracijų, kurias siūlys Eurocom.

Gaila tai, kad mes kol kas nežinome, kiek toks pernešamas, tai yra nešiojamasis kompiuteris kainuos. Galime jus patikinti, kad kai tik jis pasirodys šio mėnesio pabaigoje, mes būtinai pranešime jo kainą. Ruoškime ne vieną kitą, bet keletą tūkstančių eurų.

13 Komentarai

  1. Pasisiauses parašė:

    Nešiojamo kompiuterio parodija….

  2. jtd parašė:

    wow tiesiog wow 😀 idomu kokie ten ausinimo sprendimai panaudoti

  3. Storasis parašė:

    matyt kas menesi reiks lankytis specializuotam centre, ir uzsipildyt skysto azoto baliona 😀

  4. zirnis parašė:

    betruksta generatoriaus ant ratuku 😀

  5. Astral parašė:

    O kur benza pilt? 😀

  6. Jordan parašė:

    matyt labai jau dazniai bus numusti tu VGA, nes kitaip tikrai uzkais tas lapis.

  7. bronius parašė:

    prasau viena man 😉

  8. dzapie parašė:

    man tai idomu kaip atrodys jo maitinimo blokas, mazdaug vos ne atx standartu maiteka tasytis kartu irgi gi sportas 😀

  9. Augustazz parašė:

    man irgj ydomiausia:
    koks maitblokis ir kokio dydzio?kaip ausintuva .jei ant staliniu gtx 480 sli jau nezino kaip ausinti visokias nesamone daro su azotu tai cia kaip?:)

  10. xFiniti64 parašė:

    Nera ten staliniu geforcu nei radeonu , ir nesvaikit. Upgradeable Graphics: MXM 3.0b; up to 100W per card; supports both single or dual GPU operation, and both CrossfireX and SLI; NVIDIA GeForce GTX 480M (Fermi); Quadro FX 2800M/FX 3800M/FX 5000M; ATi Radeon Mobility HD5870

  11. pushaz parašė:

    meh..paskaitai tokiu kaip dzape \"komentarus\" ir pasidaro aisku,kokie \"expertai\" lt yra save vadinantys IT entuziastais 😀 LOL,tiesiog LOL 😀

  12. Storasis parašė:

    labiausiai smagu stebeti pusha, kuris stebi \"expertus\" ir dedasi didesniu \"expertu\" 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.