EVGA atsisako pagrindinių plokščių tvarkyklių DVD

Kai nusiperkame naują pagrindinę plokštę, su ja vis dar gauname mažai kieno naudojamą DVD laikmeną. Didžiausia problema ta, kad mažai kas turi DVD grotuvą savo staliniame kompiuteryje ir negali įsirašyti pridedamų tvarkyklių. Esame laimingi, kad dabar „Windows 10“ operacinė sistema dažniausiai randa daugumą tvarkyklių ar bent tinklo plokštės tvarkykles, kas leidžia iš interneto parsiųsti kitą programinę įrangą. Kartais būna ir taip, kad neveikia net tinklo plokštė, tada būtinai reikia kito kompiuterio, kad galėtume parsisiųsti tvarkykles.

EVGA, perkantiems jų pagrindines plokštes, pasiūlys elementarią naujovę. Vietoj tvarkyklių DVD gausime 8 GB USB 2.0 atmintinę su visa reikalinga programine įranga. Atmintinė veiks įprastai, ją galėsime naudoti kitiems failams laikyti ir ištrinti joje esančias tvarkykles jei jas panaudosime ar jų nebereikės. EVGA toks sprendimas atsieis 20 kartų brangiau nei įprastas DVD. Žadama, kad dėl to pagrindinių plokščių kaina nepadidės.

6 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Senai laikas 🙂 Šaunuoliai.

  2. YOman parašė:

    man tai visai nemaišo dar vienas lyšnas DVD. Naudoju kavos/arbatos/alaus tarai pasistatyt prie PC. O kadangi dažnokai apvarva visokiais skysčiais, keičiu irgi dažnai 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.