EVGA pristatys du lizdus turinčią LGA1366 pagrindinę

Šių metų CES paroda, kuri vyks JAV, Las Vegase, jau prasidės netrukus šį mėnesį, tad aparatinės įrangos gamintojai mus ne tik stebins jos metu, bet stebina ir kiek ankščiau. Kompanija EVGA čia nėra išimtis.

Puikiai žinoma savo ypač kokybiškomis vaizdo ir pagrindinėmis plokštėmis, gamintojas žada pristatyti aukštos klasės pagrindinę plokštę skirtą entuziastams, kuri turės net du LG1366 lizdus. Tai reiškia, kad joje galės veikti net iki dviejų Intel Core i7 procesorių.

Žinoma, kol kas tai nėra oficialus anonsas, tad ir informacijos nėra labai daug. Pažvelgę į fotografiją apačioje, galima pastebėti net po šešis atminties lizdus kiekvienam procesoriaus lizdui, taip pat tiek PCI-Express jungčių, kad jų turėtų užtekti 3-way SLI ar CrossFire X konfigūracijoms. Apie kainą taip pat kol kas jokių komentarų, tiesiog palaukime CES parodos ir susidarysime aiškesnį vaizdą.

8 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Pirlete nebloga gautusi viska sudejus.

  2. SB parašė:

    Bus idomu pasiziurek, ar bus kokia nors isvis nauda, kai veiks du procesoriai.

  3. Deft parašė:

    Pastebėkit kaip socketai arti vienas kito, fostil teisus bus pirtelė, nes kažin ar normalūs aušintuvai sutilps du.

  4. -NRJ- parašė:

    kad nebutu kazkas tokio kaip su skultrail gavos, kad sumokama kaina neatitiko ir neparode zenklaus spartos suolio.

  5. dzapie parašė:

    na jei tokia sistema jau daryti tai nemanau kad oru ausinama, o waterblockai mazi gi 😉
    del spartos abejoju ar bus naudos kokios, cia tas pat kas i5 ir i7 praktiskai nesiskiria geimuose, nebent sintetika ziuret.

  6. Fostil parašė:

    Na kas tokia sistema rinksis tai nemanau jog zaidimam skirtas bus… o butent kur skaiciavimo galia ir bus isnaudojama pilnai.

  7. PauliusBa parašė:

    Socketų artumas nemaišo cooleriam. RAM yra arčiau. O RAM atstumas visose motininėse daugmaž panašus. Ne Prescottas čia yra, standartinis cooleris anyway telpa baltos linijos aplink socketą ribose. Daugiau CPU – daugiau core. Nereiškia, kad būtinai jau turbint reik ta proga taip, kad reiktrų nerealaus dydžioo aušintuvų.

  8. shift parašė:

    dzapie>>> tu turbut manai, kad EVGA inzinieriai yra idijotai. Pirma gamins plokste, o tik po to ziures ar ji duoda nauda? Aisku, kad nauda bus skirta ne geimams, nes del tokiu kvailu priezasciu niekas 2 socketu nedetu. 2x 6core butu fantastika susikomplektuoti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.