„Facebook“ išleidžia „Messenger Kids“, bendravimo programėlę vaikams

„Facebook“ nusprendė, kad vaikams reikia turėti savo bendravimo programėlės versiją, dėl to sulaukėme „Messenger Kids“. Sakoma, kad tai saugi greita priemonė vaikams bendrauti su savo draugais, tėvais, seneliais ar kitais giminaičiais. Šios aplikacijos veikimą galės kontroliuoti tėvai iš savo „Facebook“ paskyros, kas daugeliui tikrai patiks.

„Messenger Kids“ bus galime įdiegti į vaikų telefonus ar planšetinius kompiuterius. Programėlės pagalba bus galima bendrauti su artimaisiais, o taip pat atlikti video skambučius. „Messenger Kids“ dar leis siuntinėti ir žaismingas nuotraukas. Programėlę galite parsisiųsti iš įprastų „Android“ ir iOS parduotuvių.

https://www.facebook.com/facebook/videos/10156809740161729/

12 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    kaip sakant jeigu neina muchamedas i kalna…tai ateis kalnas pas muchameda…
    tuoj turesime visuomene priklausancia tik nuo banku ir FB ir google

    • IFeelYou parašė:

      Apple pamiršai žmogau 🙂 Pagrindinę blogio šaknį.
      O šiaip tai nematau ko čia piktintis. Yra kaip yra. Keičiasi laikai – keičiasi papročiai. Arba prisitaikai arba kovoji prieš sistemą.

      • YOman parašė:

        vat kai tamsta ponas skęsi ar kažkoks kitas atvejis, reikės pagalbos rankos, o krūva žioplių filmuos apspitę ratu, tada galėsi pagalvot kad čia nieko blogo ir nėra ko piktintis. Tiesiog laikai tokie.

        • G@m3r1s parašė:

          Lyg tai anksciau to nebuvo ir nestovedavo ziopliu minia. Visada taip buvo tik dabar ta ziopliu minia su telais o is esmesn iekas nepasikeite. Tad nereik kaltint technologiju ,kad jos zmones ziopliais padare, ziopliais jie jau gime 🙂

        • IFeelYou parašė:

          Šneki nesąmones YOman. Žmonės kokie buvo, tokie ir liko. Skęstančiųjų gelbėjimas visada buvo jų pačių reikalas. Apie tokius žioplius, kurie tik žiūri ir nieko nedaro yra net filmas pastatytas. Technika ir Facebookai čia visiškai ne prie ko. Visada atsiras žmonių, kurie gelbės ir kurie tik žiūrės.

          • YOman parašė:

            gal ir nesąmones. Labai tuo norėčiau tikėt. O bet tačiau .. pats sakai kad jau filmas sukurtas apie tuos žioplius. Vadinas jau užkabino ir problema egzistuoja. Žmonės bet kokia kaina stengias pafilmuot/nufotografuot, kad po to surinkt peržiūras ir laikus, netgi durnai rizikuodami savo gyvybėmis.

            • IFeelYou parašė:

              Jo, bet tas filmas buvo ne apie mūsų laikus, o apie labai gilią senovę… Tiesiog filmo esmė kad tie patys žiopliai žiūrėdavo ir kai raganas degindavo, ir kai automobilis avariją padarydavo.
              Aš sutinku kad žmonės tinginiai pasidarė, kad nori visko greitai, lengvai, kad dauguma sėdi susikūprinę prie kompiuterių, kad savo maistą kelią į Instagramus ir pan. Tai šiuolaikinė visuomenė ir niekur mes nuo to nepasidėsim. Keistis galima pradėt tik nuo savęs. O technika tik palengvina gyvenimą, jeigu moki su ja elgtis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.