Socialiniai tinklai Facebook ir Twitter vienija jėgas

Didžiausias socialinis tinklas pasaulyje Facebook tyliai pranešė apie naują funkciją, kuri jau greitai leis minėto tinklo vartotojams atnaujinti savo Twitter sklaidos kanalus (angl. feeds) tiesiogiai iš savo Facebook profilio.

Tikriausiai pamenate, kuomet panašaus žingsnio ėmėsi populiarumą prarandantis Myspace. Tačiau šįkart viskas kiek kitaip. Tai yra todėl, kadangi didelė dalis aktyviausių Facebook vartotojų tikriausiai tiesiog negali gyventi be Twitter.

Jau anksčiau šis socialinis tinklas iš dalies leido naudoti jį kaip sklaidos kanalą. Tuo tarpu nuo šiol tiek vartotojo profilis, tiek Facebook puslapis (angl. Page) galės būti susietas su Twitter. Susiejus šias dvi paslaugas, Twitter būsena atsinaujins vos tik Facebook vartotojas patalpins viešą atnaujinimą Facebook puslapyje.

Šia proga verta prisiminti ir rugsėjo 22 dieną vyksiančią Facebook kūrėjų konvenciją, kuriai suteiktas F8 pavadinimas. Tikimasi, jog šio renginio metu socialinis tinklas atskleis nemažai ateities planų bei galbūt pristatys ir iki šiol tik gandų pavidalu sklandančią muzikos paslaugą.

2 Komentarai

  1. registracijoz parašė:

    koks ten susivienyjimas gali buti..twiteri naudoja itelektualiai labiau ispruse zmones nei fb. twitteris galetu ir nebankrutuot, o fb tai man totaliai nusikakot kas jam bus.

  2. registracijoz parašė:

    beja fb, kol naepsikakokjo bando kuo daugiau informacijos istraukt is vartotoju, kad veliau galetu pardavinet..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.