„FIFA 23“ bus paskutinis „FIFA“ žaidimas iš EA

EA ir FIFA santykiai nuosekliai blogėjo ir abi bendrovės nesugebėjo išspręsti nesutarimų. Dabar EA patvirtino, kad „FIFA“ žaidimų serija baigiasi ir 2023 m. EA išleis naują futbolo žaidimą „EA Sports FC“ vardu. Šių metų „FIFA“ žaidimas bus paskutinis EA žaidimas iš šios serijos.

Pranešama, kad FIFA norėjo padidinti licencijavimo mokesčius, taip norėta gauti didesnes pajamas iš EA naudojamo jų vardo. 2021 m. pabaigoje pranešimuose buvo teigiama, kad FIFA norėjo padvigubinti licencijavimo mokestį, tačiau panašu, kad EA nebuvo linkusi sutikti su tokiu pakeitimu. Čia reikėtų pažymėti, kad EA „FIFA“ žaidimai yra beprotiškai pelningi, o „FIFA Ultimate Team“ sistema generuoja milžiniškas pajamas. EA uždirba daug pinigų iš savo „FIFA“ serijos, o FIFA norėjo didesnės šio pyrago dalies.

EA vadina savo perėjimą nuo „FIFA“ „įdomios naujos eros“ pradžia ir teigia, kad „EA Sports FC“ yra „pasiruošusi visų pasaulio futbolo gerbėjų vardu pakelti pasaulinę futbolo patirtį į naujas aukštumas“. Viskas, ką žaidėjai mėgsta „FIFA“, bus „EA Sports FC“ dalis. Bus „Ultimate Team“, karjeros režimas, „Pro Clubs“ ir „VOLTA Football“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.