„Fortnite Battle Royale“ uždirbo pirmą milijardą

„Battle Royele“ žaidimų žanras yra tiesiog pinigų spausdinimo mašina. Iki šio režimo pasiūlymo „Fortnite“ nelabai kam buvo įdomus, priminsime, žaidimas siūlomas nemokamai. Tad natūraliai kyla klausimas, iš ko gyvena žaidimo kūrėjai? Ogi iš mikro transakcijų žaidime, kitaip sakant, žaidėjai perka visokius niekučius ir pagerinimus, kad jų personažas būtų galingesnis.

„Fortnite Battle Royale“ režimas buvo išleistas praėjusių metų rugsėjį ir nuo to laiko EPIC, kuriantys šį žaidimą, gavo daugiau nei 1 mlrd. JAV dolerių pajamų. Vien gegužę buvo gauta 304 mln. pajamų iš mikro transakcijų žaidime, balandį pajamos siekė 296 mln. Vien šie du mėnesiai yra daugiau kaip pusė visų „Fortnite Battle Royale“ pajamų. Suprantama, kad žaidimas dabar yra pakilime, bet kiek tai tęsis neaišku.

Tikėtina, kad solidžios pajamos bus skirtos naujo žaidimo kūrimui, o jis bus išleistas tada, kai pradės kristi susidomėjimas esamu „Fortnite Battle Royale“.


15 Komentarai

  1. Minde parašė:

    net nezinojau, kad toks yra

  2. adex parašė:

    nutariau isbandyti si stebukla, taigi mano apzvalga: parsisiunciau si sudgeimi, pasijungus dave chara – negre trumpais plaukais, man tas nepatiko, bet nerades kaip pasikeisti nusprendziau, kad pizdum tas charas kaip atrodo reikia ziureti kas per gameplay. pasijungiau i ta battle royal ismete is autobuso kuris skrido pritvirtinas prie oro baliono, vos nusileidus ant zemes teturejau kirtikli, ok galvoju reikia cia kazka tai sudauzyti tuo kirtikliu, ziuriu medis stovi, vos tik pradejus begti man link to medzio, kazkas su snaiperiu mane pasove, mano charas – negre trumpais plaukais, stojo keturiomis ant zemes ir tegalejau slauzioti, iki kol kazkoks exp baras su laiku trumpejo, berods galejau dasliausti iki kazkokios vietos kur butu buve galima pasigydyti nes rode ten berods sviesiai melyna pliusiuka, deje besliauziant link to pliusiuko baigesi tas kazkoks besenkantis sudas ir mano trumpaplauke negre galutinai uzsilenke. zodziu pirmas ispudis – eina na x…

    • Minde parašė:

      bet kiek dziaugsmo tam sniperiui suteikei:)

    • ZBalsas parašė:

      Trinkite šitą komentarą.. Betrūko rasisto beraščio su keiksmais..

      • kernel_panikuoja parašė:

        Kad jis pavartojo zodi „negre“ dar nebutinai reiskia, jog yra rasistas. Galbut taip pasake, nes parasyt „negre“ greiciau, nei „juodaode“. Galbut zmogus nera kazkokio vakarietisko etiketo ir kulturos korifejus, parase „buitiskai“.

        Netempkit cia to soc. tinklu ir neflixu polit-korektiskumo sudo, kai zmones pasmerkiami dar pries zinant ju tikslias intensijas.

      • newdiamond parašė:

        oi uzeitum i viena motosporto saita, ten tokiu puse…taip komentuojanciu

      • adex parašė:

        na yra salis nigerija, gal ir ja reiketu istrinti is zemelapiu?
        anksciau lietuviu kalboje negras buvo normalus vartotinas zodis, iki kol neatejo visokios mados is vakaru diktuojancios ka kaip reiketu vadinti ir kaip nevadinti. esu laisvas zmogus ir tikrai nesitaikstysiu prie vakarietiskos tolerastijos priespaudos. tenka bendrauti man su negrais, ir nevadinu as ju taip, bet ne del to kad neisdrysciau o del to jog zinau tai juos izeistu, tad tiesiog nenoredamas ju izeisti nevartoju siu zodziu. na o sioje aplinkoje kur nera negru ar as negaliu naudoti zodzio kuris buvo buvo vartojamas lietuviu kalboje daugeli metu iki vakarietiskos priespaudos?

  3. newdiamond parašė:

    dievuleliau tu mano…uz spalva ant drabuziu ar kiber ginkla..gavo 1 bilion…protu nesuvokiama…
    Siuolaikinis pasaulis…
    Toks ispudis, kad dabar galetu visi sacharoj susesti ir gyvti buti tik battle royale…

    Jooooo gera nauja karta auga….

    • Minde parašė:

      is esmes user’iui neskauda i menesi susimoketi uz sudnieki, kuris jam patinka. Plius tokiu budu pariame kureja. Atitinkamai atsiranda galimybe losti draugams, kurie neturi tu keliu euru blizguciams. Svarbu kad netaptu „pay to win“ sistema. Kad ir ale grazesne uniforma, bet ta uniforma kazkodel „prasciau priesui matoma“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.