„Forza Motorsport 7“ sparta

Nors žaidimas išleidžiamas tik rytoj, bet vokiečiai jau kiek anksčiau sugebėjo išbandyti „Forza Motorsport 7“ ir pateikia mums spartos rezultatus.

Jie tikrai stebinantys. Šiame žaidime žemesnėse rezoliucijose AMD vaizdo plokštės atrodo labai gerai. 1080p raiškoje net „RX Vega 56“ lenkia GTX 1080 Ti. Perėjus prie 1440p AMD parakas kiek silpnesnis. Dabar GTX 1080 Ti lenkia tik „RX Vega 64“, o silpnesnė „56“ versija kiek atsilieka. Perėjus prie 4K savo pranašumą prieš „RX Vega 64“ GTX 1080 Ti jau įrodo kai matuojami vidutiniai kadrai, bet suskaičiavus 1 % blogiausių kadrų matome, kad „RX Vega 64/56“ turi pranašumą.

14 Komentarai

  1. Stipena parašė:

    Su blogiausiais kadrais kažką ten sumaišei, nes frametimes yra žemesni ir tolygesni AMD pusėje.

  2. Hidraulinis parašė:

    „AMD RX Vega 64 Outperforms NVIDIA GTX 1080 Ti By Up To 23% In DX12 Forza 7“ – taip atrode Wccfttech antraste. O cia vos siaip uzsiminta ir tiek, kad toks zaidimo testas buvo ir tiek. Tai jus palaikot kita puse ar tiesiog neuzsimat populizmu?

  3. newdiamond parašė:

    o tai kaip cia taip gaunas….isnaudotas uzselptas VEGA potencialas ? 😀 truputi siaip kertasi su visom buvusiom apzvalgom..
    (neee…tikrai ne visiems mirusi 1080p raiska)

  4. koloniukas parašė:

    Nu pažiūrėsime kaip amd atrodys tam pačiame žaidime po kelių dienų. Ar čia jiems pavyko su tvarkyklėmis taip pasiekti ir sugebės tai padaryti su visais dx12 žaidimais 🙂 Nu ryt išeina žaidimas, reikia daugiau apžvalgų.

  5. Stipena parašė:

    Na ir lieka klausimas ar tai ne ta pati situacija su AA kuri buvo ir berods Dirt 4 žaidime kai Vega dominavo prieš 1080Ti

  6. xFiniti64 parašė:

    viskas cia normalu, xboxo portas, xboxas naudoja amd, as ape xbox X, o cia kvailas portas. Beto nvidia nepalaiko dx12. O ir dx12 ant pc yra tragedija, kas jums cia optimizuos simtui arhitekturu zaidima, va ir bus ateity, vienas veikia ant amd kitas suluzes ant nvidios 😀

  7. Justaaz parašė:

    Nvidia nepalaiko dx12? 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.