Forza Motorsport 3 pardavimai perkopė vieną milijoną vienetų

Žaidimo Forza Motorsport 3 kūrėjas Turn 10 bei jo platintojas Microsoft su džiaugsmu praneša, jog per vieną mėnesį naujausio lenktynių žaidimų kopijų buvo parduota daugiau nei vienas milijonas. Tai yra labai geri rezultatai lenktynių žaidimui, nes šios nišos žaidimai paprastai parduodami lėčiau ir mažesniais tiražais, nei kitų tipų kūriniai.

Turn 10 taip pat pasidalino statistiniais duomenimis, kurie stebina dar labiau. Bendrai žaidėjai sužaidė net 6.6 milijonus valandų nuo žaidimo išleidimo spalio gale iki gruodžio mėnesio pradžios. Kompanija taip pat užsiminė, kad 6.6 milijonai žaidimo valandų reiškia net 64 milijonus lenktynių sesijų, kas atrodo gana įspūdingai jei atsimintume tai, kad žaidimą žaidžia vos daugiau nei vienas milijonas žaidėjų.

Tiesa, žaidimo plėtotojas Turn 10 nesiilsi. Jau kitą savaitę turėtų pasirodyti pirmasis žaidimo papildymas, kurį sudarys dešimt papildomų automobilių. Jį bus galima įsigyti Xbox Live servise, o jo kaina turėtų siekti 400 Microsoft taškų. Tikėtina, kad kitų metų pradžiai žadamas dar vienas papildymas, tačiau Microsoft to oficialiai nepatvirtino.

3 Komentarai

  1. Ross1 parašė:

    Kodel leciau ir mazesniais tirazais parduodami? SB domejaisi Gran Turismo serijos zaidimu pardavimais?

  2. pushaz parašė:

    SB zodziais – GranTurismo yra meslas 😀
    Kad GT yra visapusiskai geresnis aiksu senai ir visiems,gali gincytis tik aklas x360 fanbojus-fangir
    Zaidziu as forza 3,bet tik iki iseis tikras lenktyniu geimas Gran Turismo

  3. SB parašė:

    pushaz>>>Taikliai pastebėta, bet kam čia kišamos tos nesąmoningos šypesnos? Grand Turismo 4 ir Forza Motorsport 3 lyginti negalima, nes pastarasis daugiau nei visa galva lenkia pirmąją mano minėtą atgyveną. Taigi, Forza Motorsport serija kol kas geriausia. Sakysi kitaip? Nusišnekėsi gana rimtai. Ross1>>Ir ką GT4 pasiekė? 10 milijonų per savo gyvavimą. Forza 3 jau per vieną mėnesį 1 milijoną turi, nekalbam apie 4-5 metus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.