G.SKILL parodė DDR4-5066 atmintį

„Computex“ parodoje galima išvysti daug kompiuterinės technikos dirbančios ties riba. G.SKILL irgi nori padidžiuoti ir pristato DDR4-5066 atmintį. Taip, tai didesnis nei 5 GHz efektyvus dažnis. Norint tai pasiekti teko sušvelninti atsako laikus. Dėl to „Trident Z“ atmintis turi 21-26-26-54 taimingus. Ši atmintis turi „Samsung“ geriausius atminties lustus. Demonstracine sistema be „Trident Z“ atminties dar susidėjo iš „Core i7-8700K“ procesoriaus ir „MSI Z370I Gaming Pro Carbon AC“ pagrindinės plokštės.

G.SKILL parodė ir kiek lėtesnę DDR4-4800 atmintį. Šios „Trident Z“ atminties atsako laikai daug mielesni akiai: 17-17-17-37. Šiai atminčiai sparčiai veikti padėjo „Core i7-8700K“ procesoriaus ir „Asus ROG MAXIMUS X APEX“ pagrindinė plokštė.

Kompanija parodė ir daugiau atminties modulių, viską pamatysite nuotraukose.

23 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Well done G.Skill 😉 O kai pagalvoji, G.Skill kompanija prasidėjo nuo grupelės entuziastų, kurie nenorėjo tenkintis rinkoje esamais RAM greičiais…

  2. mafo parašė:

    Kaži kiek papildomai fps išlupčiau iš savo Vegos 11 su šiuo monstru. Na aišku su sąlyga, kad jis aplamai man veiktų 🙂

    • IFeelYou parašė:

      Kokius 2-3 FPS 😀

      • ZeroFM parašė:

        ,,super verta“ sumokant 2-3x kart vs 3000Mhz ram

      • mafo parašė:

        Taip manai? Nekažką… vilčiaus iki kokių 8-10 🙂

      • adex parašė:

        https://www.tomshardware.com/reviews/raven-ridge-memory-scaling-benchmarks,5489.html jautrumas dazniui akivaizdziai yra, tad nusipezate ponas specialiste. zinoma prie 5ghz tokio fps didejimo progresijos tiketis tikrai neverta kaip kad nuo 1866 iki 3200 yra. neaisku kokie dar ramai pas pona mafo ar ten kokie 2400 ar 3200. zinoma jeigu uzpisime 4k+ultra tai busi visiskai teisus, bet tai jau nerealus ir idiotiskas dalykas butu

        • IFeelYou parašė:

          Gal tu „žinove“ iš vis nekomentuok, kur nesiorientuoji, nes apart 2133 ram’o turbūt apskritai nelabai esi ko matęs.
          Visų pirma tai skirtumas tarp 5066 ir 3200 bus žymiai mažesnis, negu tarp 3200 ir 2133, kadangi bandwitchas turi savo ribas.
          Visų antra, tai gal pažiūrėk kokia rezoliucija testuota tavo idiotiškoje nuorodoje, jis tavo nuomone ant 1280*720 žais?
          Visų trečia, 5066 mhz pasiekiami nebent su Intel sistema, o ne su Ryzen (kaip nuorodoje). Ant Ryzenu atminties spartos padidėjimas jaučiamas žymiai daugiau.
          Visų ketvirta, pasižiūrėk to 5066 mhz latency, jeigu iš vis supranti kas tai yra. 5066 buvo pasiekta dažnio rekordo tikslu, o realaus pagerėjimo ten apskritai nebūtų, greičiau jau pablogėjimas.

          Pirkti greitesnį ram vien dėl žaidimų yra didžiausias idiotizmas, nes pagerėjimas yra minimalus, o kaina skiriasi kelis kartus.
          Taip gal keliuose titluose kaip Fallout 4 ir būtų didesnis pagerėjimas nei 2-3 FPS, bet absoliučioje daugumoje žaidimų jis būtų arti niekinio.

          • Daimonass parašė:

            Ale kaip piktai pasakyta

            • IFeelYou parašė:

              Kad jau jis mane užkniso. Nieko naudingo niekada nepasako, tik ieško kur prisikabinti prie mano komentarų su kokia replika. Ir geriausias prisikabinimas yra įmesti kažkokią nuorodą, kurioje specialiai buvo testuota sistema su maža rezoliucija, siekiant parodyti koks galėtų būti maksimalus skirtumas. Juolab kad mafo klausė kokia nauda būtų ant didelio RAM dažnio, kuris minėtas Mindaugo naujienoje, t.y. 5066 Mhz. O tas įkišo kažkokius testus su 1866 vs 3200 greičiais ant 1280×720 rezoliucijos ir aiškina apie nusipezėjimus pats nusipezėdamas.

              • NaujasisKonkurentas parašė:

                Lol amd paleido legendini naujinima mano RX560 sparta 5zaidimu padidejo 10-70% cia apie naujausius driver…
                Labiausiai jauciasi senuose zaidimuose…

              • adex parašė:

                gal tu prabusk is miego, susipazink su vega 11, tai iGPU! ir nuosirdziai pasakyk kuri varianta rinktumeis, 720p ir ~50fps, ar uzsiimtum sadomazohizmu ir jungtum 1080p ir gautum ~20 fps?

                • IFeelYou parašė:

                  Nu gerai kad pasakei kad iGPU, žinok galvojau kad čia 1080Ti. Dabar papasakok kurie čia tokie monitoriai su 720p rezoliucija dabar?

                • adex parašė:

                  Nu rimtai… Kuo toliau i miska tuo daugiau medziu 😀 bent koki monitoriu galima naudoti 720p rezoliucijoje, o daugybe biudzetiniu buildu savininku aukoja rez del aukstesniu ir stabilesniu fps, kaip matau high end sistemos turejimas labai susiaurina pasauleziura 😀

          • adex parašė:

            o tavo nuomone kokia rezoliucija galima zaisti su integruota grafika? full hd ir 20fps?
            del skirtumo tai ta pati ir as sakiau, nesuprantu ka nori pasakyti pakartodamas.
            oi oi intel sistema, ir debilui aisku kad cia is serijos kas butu jeigu butu ka mafo ir taip yra pasakes ir ka pats regis buvai suvokes, bet dabar eme kazkas ir susisuko kad po subine smegenu ieskai, tad si argumenta susikisk i sikna.
            del latency negali zinoti kaip ten butu, na ir nezinai…
            ar as kazkur uzsiminiau kad pirkti brangesni ram del keliatos fps zaidimuose verta? cia tik hipotetines kalbos, o ne kazkokia agitacija realizuoti tokia pc pornografija, nors tai turejo but ir taip savaime aisku, jeigu nervai zinoma vesesni galetu islikti

            • IFeelYou parašė:

              Nu tai jeigu pats su viskuo sutinki, tai kam veliesi į bereikalingus ginčus? 🙂 Žmogus paklausė daugiau hipotetiškai, aš maždaug ir atsakiau. Niekas tiksliai į šitą klausimą atsakyt negali.

              • NaujasisKonkurentas parašė:

                kokius tu briedus sneki taigi reyk testuot kai ramas teksturu nekrauna vat taip, tada galima pamatyti ultra uber ram greity yr pamatyty fps doda kiek ramas kai isjungi texturas ir ramo utylizacija 0 td ochen wowowow (su daug sarkazmo).
                Beje dabar pats metas persokti prie vaizdo ploksciu integrotu nes yra butent tas momentas is dausu…

                • NaujasisKonkurentas parašė:

                  taip pakomentavau noredamas dar labiau visus suklaidinti siame poste yra ryski sarkastiska pagrindine mintis (tiems kurie mano kad neismanau jog 720p neitakoja niekaip texturu loado cia tik graphic apdirbimas o texture quality yra texturru rezoliucija bet ne render).
                  dabar apie ram. Naujuose kompiuteriuose jis maziausiai svarbus komponentas. O senuose = svaribiausias

                • kernel_panikuoja parašė:

                  Spiritas baiges?

              • adex parašė:

                Sutinku su kai kuriais pasisakymais kuriuos tik atkartojai ne su viskuo

  3. BC00 parašė:

    Viskas čia OK: iGPU Vega ir logiška 720p rezoliucija, jeigu tik ji patį šeimininką tenkina. Aišku jis tokia naudoja ne visai iš gero gyvenimo 🙂 tokiam scenarijui RAM’as tikrai labai svarbu, friendly outcome of the dispute 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.