Gainward grupė siūlys 2GB GeForce GTX 460 posistemius

Nieko nuostabaus, kad Gainward kompanijai anonsavus 2GB darbinę atmintį turinčią GeForce GTX 460 vaizdo plokštę, tą patį padarė ir dukterinė kompanija Palit, kuri pastatys tokių pačių specifikacijų vaizdo plokštę, tik su savo vardu.

Palit GeForce GTX 460 2GB Sonic rinkoje pasirodys netrukus ir kainuos 240 eurų, tad kiek daugiau, nei standartinės šios vaizdo plokštės versijos, tačiau tai nestebina. Taip pat sunku pasakyti, ką, pavyzdžiui, žaidimų spartoje duos didesnė darbinė atmintis.

Galime priminti, kad GF104 lustu pagrįsta GeForce GTX 460 turi 336 CUDA branduolius, 675MHz dažniu dirbantį branduolį, šiuo atveju 700MHz, ir 256 bitų pralaidos atmintį, kurios dažnis siekia 3,6GHz. Tiesa, tiek Gainward modelis, tiek ir Palit turės nestandartinį aušinimą.

10 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    man rodos gamyklinis branduolys dirba 675MHz dažniu. 700MHZ jau butu OC, idomu kokiais dažniais dirbs 2 GB versijos, o kaina irgi idomi, nes pvz sonic platinum kainuoja 250 euru, tad jei 2 GB sonic versija dirbs standartiniais dažniais tai vargu ar bus našensė už 1 GB platinum versiją, realiai manau bus ir 2 GB versijos super overklokintos.

  2. BC00 parašė:

    Stock GTX 460 core dažnis – 675MHz.

  3. SB parašė:

    Pataisyta, kiek saltinis suklaidino. Taip, 675MHz stock, 700Mhz pas Palit.

  4. Storasis parašė:

    Povilas , zaidziant tetri nebus nashesne, o kai kuriuos PC-exclusive zaidimus su keliais monitoriais zaidziant, papildomas gigas tikrai pravers

  5. sangiyaro parašė:

    Naudojanties viena sita plokste manau naudos is 2GB tikrai nebus. Cia nebent del SLI gal praverstu.

  6. Storasis parašė:

    Nesu tikras, bet ar su SLI nebus tada 4 GB video ram isviso tada?

  7. sangiyaro parašė:

    Kiek zinau tiek SLI tiek CF efektyvus atminties dydis yra vienos plokstes, nes abieju ploksciu atmintyje laikoma ta pati infomacija. Jei atminties dydziai nevienodi tada efektyvus yra mazesnysis.

  8. Storasis parašė:

    Aisku dekui

  9. pushaz parašė:

    Povilas,pataisymas – sonic platinum galima uz 210eur paimt.O pvz tokia EVGA ir iki 700lt..
    http://www.scan.co.uk/Shop/Computer-Hardware/All/GPU-NVIDIA/NVIDIA-Geforce-GTX460-PCI-E-%28336-Cores%29

  10. Povilas parašė:

    OT: o tai pvz jei is uzsienio siunciantis, kaip su garantija buna? nes tikrai gaunasi pigiau nei pirkti lietuvoje, sonic platinum nuo 850lt. eina. jei zinai kur geriausios uzsienio IT kainos, numesk linka, idomu pasidare 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.