„Galaxy S8“ išankstiniai užsakymai Pietų Korėjoje muša rekordus

„Samsung“ prognozės, kad „Galaxy S8“ ir „S8 Plus“ susilauks didelio susidomėjimo ir galbūt netgi sumuš savo pirmtakų pardavimus, atrodo pildosi. Pietų Korėjos vežėjų duomenimis, naujasis duetas šalyje jau perkopė vieną milijoną išankstinių užsakymų.

„Galaxy S8“ ir „S8 Plus“ galima sakyti pasiekė naują rekordą: joks kitas išmanusis telefonas Pietų Korėjoje nebuvo pasiekęs milijono išankstinių užsakymų.

Sklinda gandai, kad „Samsung“ tikisi parduoti bent 60 milijonų „Galaxy S8“ serijos telefonų, kas yra 8 milijonais daugiau lyginant su „Galaxy S7“ ir „S7 Edge“ bendrais pardavimais. Rinkos analitikai „Counterpoint Research“ tiki, kad gamintojas gali pasiekti šį tikslą.

Verta pažymėti, kad ne visi, pateikę išankstinį užsakymą, telefoną iš tiesų nusipirko. Pernai „Galaxy Note 7“ nusipirko apie 70 procentų iš anksto užsisakiusiųjų, ko galima tikėtis ir su „Galaxy S8“ ir „S8 Plus“.

Aukštos klasės specifikacijų ir gražaus berėmio dizaino dėka „Galaxy S8“ ir „S8 Plus“ šiuo metu yra labai paklausūs ne tik Pietų Korėjoje, bet ir Jungtinėse Valstijose. Ir tai nepaisant fakto, kad šie telefonai yra daug brangesni už savo pirmtakus.

1 Komentaras

  1. newdiamond parašė:

    dieve kas su tais zmonemis darosi, ima visi kaip duona. Gal tuos telefonus valgo ar ismeta kas metus ? 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.