Galaxy pristatė dvigubą GTX 470 posistemį

Visiems kalbant apie tai, kaip sunku kompanijai nVidia bus pristatyti dvigubą galiūną dėl ypač didelių nVidia GF100 lusto energijos sąnaudų, kompanijos partneris Galaxy ne laukė, o pademonstravo suprojektuotą inžinierinį to pavyzdį.

Vakar prasidėjusioje Computex parodoje minėtoji kompanija mūsų akiai pristatė dvigubą, kaip ji vadina, GTX 470 vaizdo posistemį, kurį sudaro du GF100 lustai, kurių specifikacijos identiškos standartinėms GTX 470 vaizdo plokščių versijoms. Montažinė plokštė gana ilga, prototipas turi net tris DVI išvestis, o energija jam tiekiama dvejais 8 lizdų PCIe energijos kabeliais.

Galaxy GeForce GTX 470 Dual turi ir SLI jungtį, tad galime spėti apie Quad SLI palaikymą, tačiau šis inžinierinis pavyzdys vis dar neturi aušinimo sprendimo. Vargu, ar panašus modelis pasirodys artimiausiu metu ir „suvalgys“ AMD Radeon HD 5970 posistemį, tačiau jei ir pasirodys, įsitaisys tų namuose, kuriems reikės vėjo jėgainės bei turės galingą maitinimo bloką, kad išmaitintų šį galiūną.

8 Komentarai

  1. crooked parašė:

    ogo, tai TDP bus koks 420W, bet aisku niekam TDP nerupi x)

  2. SB parašė:

    crooked>As dabar galvoju, o sugrudus du neva artejancius GF104? Zinoma, jei tai nebutu geriau HD 5970, tai nera prasmes taip ir daryt.

  3. Deft parašė:

    Perkant High end \"niekas\" neziuri i TPD, o i sparta 😉

  4. phemark parašė:

    tai kad ziuri, nes jei didelis TDP, tai nedaug vietos spartinimui palikta

  5. dizaika77 parašė:

    kaip ziurau atrodo paskutines dienos ateina tai nvidia, Voodoo ir dare paskutiniu metu didelius agregatus, aisku nvidia labai prasipletus, bet ka zinau, skaityk butu koks intelis, o galimybes kaip pas Atholna koki, galingas siurblys, vien del vardo imt tikrai neapsimoka, kazkoks visai nesusipratimas su ta nvidia.

  6. Atavar parašė:

    Dizaika77> Nvidia\’i tikrai nekvepia paskutiniaja. 3/5 pelno jai nesa profesionalus, o ne desktopiniai gpu. plius dar turi tesla + ion +mb chipsetus. Aisku jei butu 3-4 tokie feilai is eiles, pasekmes butu skaudzios, bet nemanau, kad ateitu paskutinioji.

  7. pushaz parašė:

    dizaika – LOL,daugiau tokiu \"experto\" perliuku prasom 😀 akivaizdziai nesiorientuoji kas kur ir kaip yra IT,speju games.lt pasisekima turetum 😉
    Sako – paskutines dienos 😀 nu yra gi artistu pasirodo 😀

  8. dizaika77 parašė:

    eik tu Pushaz, visai nupusht baigi 🙂 negalim nei papostringaut, pezi ir nejauti vaikel, butu minusu sistema, tu butum uzbanintas minusais…, tau net nuo lupu nenudziuvo pienukas, kai as jau su kompiuterinem spintom dirbau, gal ir dabar tau nenudziuvo… 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.