Galaxy pristatys dvigubą GeForce GTS 250

Kaip žinia, nVidia kaip gali geriau stengiasi pasiruošti naujos kartos, DirectX 11 API palaikantį lustą GF100 jo pasirodymui, iš kurio labai daug tikimasi, tačiau kai kurie kompanijos partneriai vis dar pristato naujus gaminius pagrįstus senuoju G92 lustu.

Internete pasirodė pranešimai, kad Galaxy jau beveik baigė kurti naują GeForce GTS 250 modelį, kurio vienoje montažinėje plokštėje įsikurs net du G92 lustai. Vaizdo plokštė bus žinoma DualCore GTS 250 vardu ir turės ilgą mėlyną montažinę plokštę, kurioje bus įtaisyti du mažo pajėgumo G92 lustai, kurie paprastai naudojami mažai energijos vartojančiose GTS 250 vaizdo plokštėse.

Kiekvienas grafinis lustas turės po 1GB 0.8 ns GDDR3 darbinės atminties, kas bendrai sudarys 2GB visame grafiniame posistemyje. Abu lustai į vieną sistemą yra sujungti nForce 200 BR-03 tilto pagalba. Taigi, multi-GPU sistema yra pačioje montažinėje plokštėje, bet gamintojas mums nesiūlys SLI palaikymo, nors G92 lustai palaiko Quad SLI galimybę.

Vaizdo plokštei energiją tieks du 6 galvučių PCI-E energijos kabeliai, kurie reguliuojami 9 fazių PWM energijos schemos. Tiesa, tai nėra pirmasis tokio sumanymo įgyvendinimas. Turbūt daugelis iš jūsų pamena dviejų metų senumo „sumuštinį“ GeForce 9800GX2, kuris naudojo du 65nm G92 lustus ir techniškai buvos taip pat sujungtas, nors turėjo Quad SLI galimybę. Beje, kada pasirodys Galaxy DaulCore GTS 250 neaišku, taip pat neaiški ir starto kaina.

5 Komentarai

  1. Vytautas parašė:

    Neaiški ir kam ji reikalinga bus lol. Tai šitas 55nm lustus turės ar 65?

  2. Deft parašė:

    Kam? vaikai galės girtis mokykloj ir forumuose kad turi dual core VGA 😀 vienintele pasaulyje 😀

  3. Bara parašė:

    o kokia kaina butu paspeliojimui ? … :))

  4. dzapie parašė:

    didele ir nesamoninga.

  5. Ndx parašė:

    Karša ir palygint silpna…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.