Galimai atskleistas GTA VI išleidimo laikotarpis

Daugelis žaidėjų labai laukia „Grand Theft Auto VI“ žaidimo. Kol kas niekas tiksliai negali pasakyti, kiek dar liko laukti, bet gandų ta tema netrūksta. Kita populiari „Rockstar“ žaidimų serija „Red Dead Redemption 2“ atnaujinimo laukė net 8 metus, tai reiškia, kad ir GTA serijos fanams reikės laukti mažiausiai tiek pat. Jei ši teorija pasitvirtintų, tai iki GTA VI išleidimo būtų likę apie metus, nes GTA V konsolėms buvo išleistas 2013 metų rugsėjo mėnesį.

Gali būti ir taip, kad GTA VI reikės laukti kur kas ilgiau. Žvelgiant į „Take Two Interactive“ (kompanija valdanti „Rockstar“) finansinius planus pastebėta, kad 2024 fiskaliniais metais (nuo 2023 balandžio iki 2024 balandžio) planuojama rinkodarai išleisti net 90 milijonų JAV dolerių. Įprastai tam skiriama apie 40 mln. JAV dolerių. Manoma, kad tai signalizuoja kažką didelio, o sekantis didelis dalykas yra būtent GTA VI. Teigiama, kad naudojant tokią metodiką buvo atspėtas ir „Red Dead Redemption 2“ išleidimo laikotarpis. Jei visa tai išsipildys, tai GTA VI teks laukti iki 2023 metų. Suprantama, tai tik prielaida ir „Rockstar“ planai nėra niekam žinomi, išskyrus pačius „Rockstar“.

1 Komentaras

  1. SoTOP parašė:

    „Kita populiari „Rockstar“ žaidimų serija „Red Dead Redemption 2“ atnaujinimo laukė net 8 metus, tai reiškia, kad ir GTA serijos fanams reikės laukti mažiausiai tiek pat.“
    Ne, nereiškia. Čia tiesiog „iš oro“ speculiacijos.

    Va 23-24 išleidimo langas atrodo daug įtikinamiau. Jeigu GTA6 būtų skirtas šios kartos konsolėms, jau tikriausiai būtumę apie tai išgirdę senokai, tai žinant galima daryti prielaidą, kad GTA6 bus tik naujoms konsolėms, o Rockstar norėtų palaukti, kad bent kažkiek jos įsibėgėtų prieš paleidžiant GTA6. Todėl aš spėčiau, kad anksčiausiai galėtų pasirodyti 2022 metais. Bet Rockstar paskutiniu metu lėtai dirba, nors ir kokybiškai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.