Galimai nufotografuota RTX 3080 vaizdo plokštė (+vizualizacijos)

Savaitgalį nutekėjo itin įdomios vaizdo plokštės nuotraukos. Teigiama, kad tai inžinerinis „GeForce RTX 3080“ vaizdo plokštės pavyzdys. Vaizdo plokštė yra labai neįprasto dizaino. Vienas ventiliatorius yra iš viršaus, o kitas iš apačios. Dėl tokio dizaino vaizdo plokštės montažinė plokštė irgi yra labai neįprasta ir užsibaigia išpjauta V forma. Tai matosi žvelgiant į vaizdo plokštės nugarėlę. Jei visos šios nuotraukos yra tikro produkto, tai NVIDIA partneriai turės visiems savo modeliams kurti išskirtinio dizaino montažines plokštes.

Iš gandų galime teigti, kad RTX 3000 serijos vaizdo plokštės turi būti išleidžiamos per ateinančius tris mėnesius. Tokius gandus sustiprina ir ši nutekėjusi vaizdo plokštė. Kadangi nuotraukos yra ne pačios aukščiausios kokybės, labai greitai buvo padarytos RTX 3080 vizualizacijos. Gali būti, kad galutinė RTX 3080 atrodys kiek kitaip, bet tai turėtų būti tik minimalūs pakeitimai. Su sąlyga, kad ši nutekinta vaizdo plokštė yra reali.

8 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    How to mess the airflow 101.

  2. Povilas parašė:

    Jei cia is tikro tai keistas ausinimo sprendimas… Nieko geriau uz open card tipo neizvelgiu.

  3. BC00 parašė:

    Tikrai sudėtingas dizainas. Klausimas ar tokio reikia ar tiesiog bandys pamilkint pirkėją. Kitas klausimas kiek daug verta investuot į reference aušinimą.

    referenceRTX3080design

    • adex parašė:

      nu kaip neverta kai susimoka tai pirkejas, ir su kaupu turint omenyje visokiu founder edition kortu kainas, o nvidia fanai apsitries iki kulnu is laimes toki unikalu ausinimo sprendima gave 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.