Galimai nufotografuotas „Navi 21“ lustas

„Navi 21“ lustas, dar kitaip žinomas kaip „Big Navi“, kelia didelį visų susidomėjimą, nes bus AMD flagmanas. Kol kas niekas nežino, kokią spartą siūlys „Navi 21“ vaizdo plokštės, bet dauguma yra labai optimistiški. „Navi 21“ lustą gaubia daug gandų. Yra sakoma, kad „Navi 21“ vaizdo plokštės bus su 16 GB atminties buferiu, bet atminties tipas ir valdiklis vis dar nėra aiškūs. Manoma, kad tai gali būti 256 bit arba 512 bit valdiklis arba net HBM2e atmintis.

„Coreteks“ teigia, kad turi „Navi 21“ lusto nuotrauką, o tuo pačiu matome ir visą paketą. Visas paketas atrodo pritaikytas GDDR6 atminčiai ir tikrai ne HBM2 atminties posistemei. Fotografijoje nuo pačio „Navi 21“ lusto pašalinti visi užrašai, kad nebūtų įmanoma susekti informacijos šaltinio. Paskaičiuota, kad šis lustas yra maždaug 536 mm2 ploto. Seniau buvo gandų, kad šis lustas yra 505 mm2 ploto.

Priminsime, kad AMD spalio 28 dieną yra suplanavę renginį, kurio metu bus atsakyta dauguma klausimų apie „Big Navi“, tad laukti liko nelabai daug.

6 Komentarai

  1. svabas2 parašė:

    šitas tipo Cortex sexy australiškas balsas man primena „HW žinovą“ iš „Tech YES City“ kanalo, pagal kurio intsrukcijas buvau taip optimizavęs savo Win 10, kad poto operacinė pusiau veikianti buvo lūžinėjanti ir nesaugi

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.