Galime pažvelgti į „GeForce RTX 2080 Founders Edtition“ iš arčiau

Su nauju aušintuvo dizainu „nVidia“ žada tylų jo veikimą ir gerą efektyvumą. „nVidia“ taip pasitiki savo aušintuvu, kad jų „Founders Edition“ vaizdo plokštės turės kiek paspartintą branduolį, nors seniau referencinio dizaino vaizdo plokštės nebūdavo spartinamos. Viena tų priežasčių – prastas aušinimas. Tiesa, su „RTX 2080 Founders Edition“ gauname tik papildomus 90 MHz.

„nVidia“ pasistengė ne vien su aušinimu. Stipriai pagerinta ir maitinimo grandinė, ji yra 13-os fazių. Įdomi maitinimo grandinės savybė, kad nesant apkrovos tam tikros fazės gali būti atjungiamos, o tai leidžia padidinti energetinį efektyvumą. TU104 branduolys įprastai naudoja iki 225 W, bet spartinant galima energijos suvartojimą pakelti iki 280 W.


18 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    Mano nuomone tokia, kad 2080 yra 1080ti, tik su rtx suderinamumais, 2070 = 1080, o 2080ti yra kitame lygyje. Tiesiog pasislinkom auksciau, 2070 mokesim tiek kiek mokejom uz 1080. Tai kaip kazkas sake, sios plokstes buvo kurtos del rtx, ne del fps. Kad kaip buvo seniau 1060 = +-980, dabar to as niekaip neizvelgiu, bent ant popieriaus.

    • kernel_panikuoja parašė:

      As irgi mazdaug taip speju, jei snekam apie non-RT zaidimus. Bet esme ta, kad kilo ir kaina. Finale gaunasi tokia situacija, kad pirkti 1070-1080Ti gali netgi labiau apsimoketi grynai is price/perf/avg FPS. Reikia normaliu review sulaukt.

  2. IFeelYou parašė:

    Gal kas žino ar tos Founders bus kažkokios binnintos kortos, ar su pagerinta VRM grandine, ar tai tiesiog paprasta reference korta su truputį OC dažniu už +100-200 eur?

  3. YOman parašė:

    Nieko ten nepagerinta, tik pavadinimas „krūtesnis“… Čia kaip Warcrafte-parduoda retus drakonus po 1K žalio ir daugiau o skraidymo charakteristikos jų niekuo nesiskiria nuo eilinių, ingame gaunamų už centus. Na arba CS skinai ant ginklų…
    Sarkazmas, jei ką 😉

  4. ziogzzz parašė:

    Manau teks ramiai su savo gtx 1080 dar koki pusmeti gera pasedeti

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.