Galimi „Radeon RX Vega“ spartos testai

Pirma pradėkime nuo beveik garantuoto reikalo. Gerai žinomas „YouTube“ kanalas „HardwareUnboxed“ išplatino savo spartos testų 25 žaidimų vidurkius, bet yra kabliukas, lentelės pateikiamos tokia žema raiška, kad sunku suprasti ką matome. Bet viskas ne taip sudėtinga pasirodė „VideoCardz“ ir jie pasitelkdami paprastą logiką išaiškino beveik visas lentelėje testuotas vaizdo plokštes. Kaip matome, lentelės pateikia 25 žaidimų vidurkius trijose rezoliucijose: 1080p, 1440p ir 4K.

Jau seniau buvo žinoma, kad dėl laiko stokos „HardwareUnboxed“ dirba tik ties „RX Vega 56“ apžvalga, tai apkarpytas modelis. Iš lentelių matome, kad 1080p raiškoje, „RX Vega 56“ yra lygios spartos su GTX 1070, bet keliant rezoliuciją, pranašumas AMD vaizdo plokštės pusėje.

Dar viena nutekėjusi spartos skaidrė su „Radeon RX Vega 56/64“ vaizdo plokštėm rodo labai artimus rezultatus į tai ką matėme aukščiau esančiose lentelėse. Tiesa, čia „RX Vega 56“ GTX 1070 lenkia kiek daugiau, bet tai gali būti nuo pasirinktų žaidimų.

Oficialios apžvalgos turėtų startuoti šiandien 16:00

1 Komentaras

  1. MrMario parašė:

    Viena pirmųjų apžvalgų, korėjiečių kalba:
    https://archive.fo/uYMVU

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.