„GamerNexus“: 12VPWR adapteris lydosi tik tada jeigu yra neteisingai įkištas

Pašalinių objektų nuolaužos ir naudotojo klaidos greičiausiai yra pagrindinės priežastys, dėl kurių kai kurie NVIDIA adapteriai lydosi. Remiantis iš NVIDIA partnerių, kabelių gamintojų ir GN žiūrovų surinktais duomenimis, gedimų dažnis vis dar palyginti nedidelis – nuo 0,05 % iki 0,1 %.

Šią išvadą po kelias savaites trukusių bandymų pateikė „GamersNexus“, tam buvo pasitelkta net gedimų analizės bandymų laboratorija. GN komanda išbandė daug teorijų ir daug kabelių, tačiau naudotojai turėtų žinoti, kad adapterio lydymasis niekaip nesusijęs nei su adapterio tiekėju, nei su tuo, kiek 8 kontaktų (12 V) kabelių prijungta prie adapterio (GN išbandė kabelį, kai 2/3 12V linijų buvo pašalintos).

Tikėtina, kad pagrindinė adapterių lydymosi priežastis yra netinkamas naudotojų elgesys, o tiksliau, netinkamas adapterio įkišimas į lizdą. Tai, be adapterių prasto užrakto mechanizmo ir didelės srovės, gali lemti gedimus. Kita galima priežastis – pašalinių objektų nuolaužos, kurios gali atsirasti gaminant arba netinkamai įkišant adapterį. Nuolaužos ant jungčių gali susikaupti kabelio korpuse, o tai gali padidinti gedimų tikimybę.

Tačiau labiausiai tikėtina kabelių lydymosi priežastis yra netinkamas įkišimas. „GamersNexus“ iš tikrųjų pavyko išlydyti vieną kabelį tik po to, kai jis buvo įkištas neteisingai, paliekant didelį tarpą ir įdedant jį kampu.

Daugiau apie viską „Gamers Nexus“ video.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.