Gandai apie Google planšetą nerimsta

Kaip žinia, Android operacinės sistemos plėtotojas, interneto gigantas Google turi savo vardo išmaniuosius telefonus, tad kodėl nepristačius ir planšetinio kompiuterio? Apie tokį produktą iš Google kalbama jau metai, tačiau oficialių žinių nėra.

Nepaisant to, artėjant balandžio mėnesiui ir planšetinių kompiuterių su Google Android 3.0 operacine sistema bumui, internete ir vėl pasirodė pranešimų, jog kompanija pristatys savo vardo įrenginį. Jį neva Google ruošia kartu su LG, o jis – baigiamojoje stadijoje.

Tiesa, viskas taip neaišku, kad net nežinoma, nei kokį ekraną turės įrenginys, nei koks procesorius jį varys, tik tiek, jog jis vadinsis Nexus Pad vardu. Mes tuo tarpu manome, kad Google tokio produkto nepristatys, tačiau laikas parodys. Bet kokiu atveju, rinkoje bus didžiulė konkurencija.

2 Komentarai

  1. Natter parašė:

    Man tik įdomu kam Goooooglui to reikia, vis tiek visi žino, kad pirmas „jų“ telefonas buvo HTC, antras – Samsung, tas pats ir su planšetu bus, tas neduos Googlui jokios naudos, aišku minusas irgi nebus, bet tiesiog rinkoj bus du vienodi įrenginiai tik ant vieno iš jų nebus tikro gamintojo pavadinimo.

  2. ironvolf parašė:

    Bet kokia reklama yra gerai 🙂 Pradėk tai suprast.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.