Gandas: „Red Dead Redemption 2“ asmeniniams kompiuteriams – vasarą

Pernai „Red Dead Redemption 2“ buvo labai gerai įvertintas, bet jis buvo skirtas tik konsolėms, tad ne vienas turintis asmeninį kompiuterį tikėjosi, kad žaidimas vėliau pasirodys ir PC platformoje.

Nors tikimasi, kad bus išleista ir asmeniniams kompiuteriams skirta „Red Dead Redemption 2“ versija, bet dabar pasklidusią informaciją reikia vertinti labai atsargiai. Sakoma, kad „Red Dead Redemption 2“ versija asmeniniams kompiuteriams bus atskleista balandžio 22 dieną. Realus žaidimo išleidimas, neva, įvyks liepos 19 dieną. Iki balandžio 22 dienos liko nedaug laiko, tad greitai tikrai sužinosime ar informacija teisinga.

Dar viena įdomi detalė yra ta, kad „Red Dead Redemption 2“ turi būti išskirtinai pardavinėjamas tik „Epic Games“ parduotuvėje. Šis išskirtinumas nebus laikinas kaip su kitais žaidimas, bet nuolatinis. Tai neva partnerystės tarp „Take-Two“ ir „Epic Games“ pradžia. Jau dabar „Borderlands 3“ bus išskirtinai pardavinėjamas tik „Epic Games“ parduotuvėje, bet gali būti, kad bendradarbiavimas tarp leidėjo ir parduotuvės peraugs į kur kas aukštesnį lygį.

Priminsime, kad „Epic Games“ parduotuvė už parduotą žaidimą sau pasiima 12 %, kai tuo tarpu „Steam“ už tą pačią paslaugą atsiriekia 30 % sumos.

8 Komentarai

  1. GamingGod parašė:

    O as vis dar laukiu kada prades visiskai normaliai veikti Red Dead Redeption 1 ant PC su Xenia (Xbox 360 emuliatorium). Nes XBOX ONE neturiu o mano PS4 neveza PS3 zaidimu. Fignia tokia 😀

  2. icebullet parašė:

    Panasu, kad fake:

    https://www.pcgamer.com/red-dead-redemption-2-pc-release-date/

    Dar tam paciam straipsny radau info, kad pirma RDR galima streaminti i PC per play station now, kuris dabar siulo 7 days free trial. Savaitgali reikes pabandyti.

    o RDR2 tai atrodo nerealiai, jeigu iki nauju metu neisleis ant PC jauciu pasiimsiu PS4 del sio vieno zaidimo.

    • GamingGod parašė:

      Tai ir antra dali galesi su PSNOW lost tik kas menesi gausi kazkiek susimoket uz paslaugas. Ir Dualshock 4 kontroleri vienu ar kitu atveju turi isigyt.

      • icebullet parašė:

        Deja, toks hitas kaip RDR2 PS now pasirodys tikrai negreit, jau greiciau PC versijos sulauksim.

        Bet dabar perziurejau sarasa zaidimu, tai vien del The Last of US DLC verta pameginti ta trial. Pagrindini zaidima perejau ant PS3, kuri buvau nusipirkes tik del sio zaidimo.

        Ar yra bandziusiu sia paslauga ant PC? Su paprastu acme kontroleriu prasisukt imanoma? PS3 analogas ant laido.

  3. aJam parašė:

    Prieš porą mėnesių teko girdėt labai panašią info, kur patikimumu neabejočiau, tik ten datų nesakė, tiesiog, kad vasarą turėtų būt PC versija.

    • GamingGod parašė:

      Man abejoniu nekilo kai psminejo Epic Store iskirtinuma. Jei net Quantic Dream nesenai pranese kad ryztasi savo tris hitus (Heavy Rain, Beyond Two Souls ir Detroit) paleisti ant PC butent Epic Store tai del RDR 2 PC versijos darosi visai tiketina.

  4. antikristas parašė:

    O priminimas netikslus, kad už tą pačią paslaugą.
    EGS dar vis nesiūlo vartotojui tiek kiek Steam. Ir dalinasi ne tik 30%.
    Jei pajamos už žaidimą viršija 10limonų, dalinasi santykiu 75%/25%
    Jei pajamos už žaidimą viršija 50, dalinasi santykiu 80/20.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.