„Gearbest“ išpardavimų karštinė

Užsukus į „Gearbest“ dabar gali susisukti galva, nes pirmadienį startavo nauja banga išpardavimų, tad akcijų medžiotojai privalo užsukti ir pabandyti pagriebti geriausius pasiūlymus, kol dar yra prekių. Tiesą pasakius, sunku net surasti nuo ko pradėti.

Kadangi planšetės, išmanieji telefonai ir nešiojami kompiuteriai mums reikalingi kaip oras, pakalbėsime apie mobilių įrenginių metų vidurio išpardavimą. Pirkėjams siūlomi įvairūs prietaisai pigiau įvairiose kainų kategorijose, reikia tik sugebėti išsirinkti.

Akis užkliuvo už „Vernee Thor E“. 100 € kainuojantis telefonas turi net 5020 mAh bateriją, kas leis su vienu įkrovimu telefonu naudotis labai ilgai. Kitos specifikacijos irgi neblogos. Aštuonių branduolių „Mediatek“ procesorius, 3 GB operatyviosios atminties, 5 colių 720p ekranas su „E-Ink“ režimu ir nauja „Android 7.0“ operacinė sistema.

Kaip minėjome, šiandien startavo ne vienas išpardavimas. Jei pasitikite „Xiaomi“ prekių ženklu, būtinai turite apsilankyti „Xiaomi“ metų vidurio išpardavime. Įvairūs „Xiaomi“ telefonai, planšetės, nešiojami kompiuteriai ir kiti prietaisai siūlomi su nuolaida.

Šį kartą pažvelgsime į aukštesnę produktų kategoriją, jei tiksliau, į itin ploną „Xiaomi Air 12“ nešiojamąjį kompiuterį, jis kainuoja nemažai – net 447 €, pažiūrėkime, ką gauname už šią sumą. Šį kompiuterį nešiojamu vadinti tikrai galime, nes jis sveria tik 1075 g, tai yra vos daugiau nei kilogramą, o jo storis viso labo 12.9 mm. Kompiuterio ekranas yra 12.5 colio su Full HD rezoliucija ir IPS panele. „Xiaomi Air 12“ savyje turi itin taupų „Intel Core m3-6Y30“ dviejų branduolių procesorių, kurio galios užteks kasdienėms užduotims. Kompiuteris turi 4 GB RAM ir 128 GB SSD kaupiklį. Gamintojas nurodo, kad žiūrint video kompiuteris be prijungto laido sugebės veikti šešias valandas. Trumpai tariant, kompiuteris labai stilingas – su metaliniu korpusu -, jis skirtas visiems, mėgstantiems mobilumą.

Visų išpardavimų aprėpti nesugebėsime, trumpai: šiuo metu dar vyksta žaibiškas išpardavimas, gegužės išpardavimas, pasiūlymai naujiems klientams ir, kaip visada, pasiūlymai su kuponais.

6 Komentarai

  1. Stipena parašė:

    Kaip zajibalino iš tikro tas gearbest su savo reklamom, kur benueisi visur suknistas gearbest išpardavimas. Ir pastoviai išpardavimas, lyg visada paskutines prekes bandytų parduot. Tas jausmas kai reklama sukelia neapykantos jausmą, todėl net neketinu ten apsipirkinėt.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Nepergyvenk, aš irgi kaifo nejaučiu reklamas rašydamas, bet visa tai ne iš gero gyvenimo. Reklaminiai straipsniai neina vietoj kažko, ką galėčiau parašyti, o yra dedami kaip papildomas turinys, tad pykti nėra labai dėl ko. Juk jei knisa, galima tiesiog neskaityti.

      Kas dėl jų verslo modelio, tai atskira kalba. Akcija akcijoje. Dar dažnai nurodyta nesąmoninga kaina ir ale belekokia nuolada, o realiai numesti keli baksai. Bet kartai būna ir labai gerų pasiūlymų, tik reikia sekti patinkančią prekę.

  2. Frantisekas parašė:

    Pasjuos nuolaidos kaip musu Lietuviskas pigu, akcija po akcijos, atrakcija po atrakcijos. Nezinau kas gali siais laikais pirkdamas internetu nesugebet palygint kainu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.