„Gearbest“ išparduoda telefonus

Per pastaruosius metus išmanieji telefonai tapo ne prabangos preke, o būtinybe. Gerai žinomų gamintojų padorūs prietaisai turi nepriimtinas kainas, būtent čia labai puikiai atrodo telefonai iš Kinijos. Jie yra gan pigūs, bet už sumokėtus pinigus gauname neprastesnį korpusą, bet ir geros spartos procesorių bei padorų kiekį operatyviosios atminties. Dažnai už 150 € galime įsigyti tikrai neblogų telefonų.

Kaip tik dabar „Gearbest“ išparduoda išmaniuosius mobiliuosius telefonus. Ir užmetus akį į pasiūlymus kai kurie atrodo tikrai gerai. Pranešama, kad nuolaidos siekia net iki 60 %.

Pavyzdžiui vos už 110 € siūlomas „Umi Max“. Tai telefonas su 2.5D 5.5 colių Full HD (1920 x 1080) ekranu, kuris apsaugotas „Gorilla Glass 3“ stiklo. Telefonas turi „MediaTek Helio P10“ sisteminį lustą: tai aštuonių branduolių procesorius. Atminties kiekis irgi atrodo labai solidus, net 3 GB. Reikia paminėti, kad „Umi Max“ turi gera bateriją, kurios talpa 4000 mAh.

Norintys dar daugiau procesoriaus galios gali rinktis „LETV Leeco 1s“. Telefone įmontuotas spartesnis MediaTek Helio 10“ procesorius, jo aštuonių branduolių dažnis gali  pakilti iki 2.2 GHz. Už telefoną dabar prašoma tik 137 €. Bet norintys įsigyti „LETV Leeco 1s“ turi paskubėti, nes straipsnio rašymo metu buvo likę tik 12 vnt. Telefonas turi 5.5 FHD IPS ekraną, 3 GB operatyviosios atminties, palaiko greitąjį krovimąsi, o komponentai apgyvendinti metaliniame korpuse.

Norintys pamatyti daugiau pasiūlymų jų ras „Gearbest“ telefonų išpardavimo puslapyje. Pridursime, kad išmanieji laikrodžiai irgi siūlomi labai geromis kainomis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.