„Gearbest“ valo Europos sandėlius

Prekyba internete auga ir niekas negali pasakyti, kur to augimo pabaiga. Dabar nestebina, kad žmonės internetu noriai perka įvairią elektroniką, bet nevengia įsigyti ir drabužių, avalynės ar kitų daiktų net jų nepačiupinėjus. Pirkėjai darosi vis drąsesni, bet kai kurios baimės vis dar lieka. Pavyzdžiui: perkant ne iš Europos Sąjungos galime sulaukti muito, jei prekės kaina viršija 22 €. O viena populiariausių elektronikos prekių – telefonai kainuoja žymiai daugiau nei 22 €.

Muitų bijantiems pirkėjams, bet norintiems elektronikos ir kitokių prekių iš Kinijos įsigyti pigiau, „Gearbest“ turi sprendimą – sandėlius Europos sąjungoje. O dabar kaip tik vyksta šių sandėlių valymas ir prekės siūlomos ypač geromis kainomis.

Per dabar vykstančią „Gearbest“ akciją iš Europos Sąjungos sandėlių galime pagriebti išmaniųjų telefonų ar laikrodžių, įvairios kitos elektronikos, planšečių, įrankių ar net iškylavimo prekių ir dar daugiau, nebijodami jokių papildomų mokesčių. Pilną visų pasiūlymų sąrašą rasite šios akcijos puslapyje.

3 Komentarai

  1. Guja parašė:

    Dėkoju už puikia nuoroda-užsisakiau automagnetola gera kaina..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.