„Geekebench“ duomenų bazėje pastebėtas „Alder Lake-S“ inžinerinis pavyzdys

„Geekbench“ duomenų bazėje pastoviai galime pamatyti neišleistus „Intel“ procesorius. Šį kartą buvo užfiksuotas „Alder Lake-S“ inžinerinis pavyzdys su 16 branduolių ir 24 gijomis. Šie hibridiniai procesoriai turi didelius, galingus, ir mažus, silpnus, branduolius be HT, todėl ir matome 16 branduolių bei 24 gijų konfigūraciją.

Kiek buvo įrašų apie „Alder Lake-S“ procesorius, tai nei viena programa dar nesugebėjo tinkamai nuskaityti procesoriaus dažnio. Tad realus testuojamo procesoriaus dažnis nežinomas. „Geekbench“ sako, kad maksimalus dažnis buvo 27,2 GHz, o tai tikrai netiesa.

Kadangi nežinomas realus procesoriaus dažnis, sunku vertinti ir matomus rezultatus. Inžinerinis „Alder Lake-S“ procesorius vienos gijos teste surinko 6436 taškus. Šis rezultatas yra kiek prastesnis už i9-10900K, bet kiek geresnis nei i9-9900K procesoriaus. „Geekbench“ V4 versijoje kol kas netestuotas joks „Rocket Lake-S“ procesorius, dėl to palyginimo su jais nėra. Apkrovus visą „Alder Lake-S“ procesorių buvo surinkti 47870 taškai, o tai yra apie 2800 taškų daugiau nei surenka i9-10900K procesorius. Kol kas „Alder Lake-S“ rezultatai neatrodo įspūdingai, bet tai tik inžinerinis pavyzdys. Vėliau procesoriaus dažnis didės, tuo pačiu augs ir sparta.

„Intel“ planuoja „Alder Lake-S“ procesorius išleisti antroje 2021 metų pusėje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.