Gelbėjimosi ratą žaidimų kūrėjai „Crytek“ mes „Amazon“?

Nepaslaptis, kad „CryEngine“ grafinio variklio kūrėjai ir „Crysis“ frančizės savininkei „Crytek“ paskutiniai metai buvo labai įtempti – kompanija balansavo ties bankroto riba, ko pasekoje buvo priversta uždaryti savo studiją Anglijos mieste Notingeme. Tačiau „Crytek“ stengiasi išgyventi ir jai į pagalbą galimai ateina „Amazon“.

Remiantis „Kotaku“ gauta informacija, kuri prilyginama gandams, visa ko turintis parduoti „Amazon“ tinklas „Crytek“ kompanijai sumokėjo 50 milijonų USD perimdamas „CryEngine“ grafinio variklio licenziją. Tai kaip ir patvirtina praėjusį mėnesį išsakytus „Crytek“ įkūrėjo Faruk Yerli žodžius, jog kompanija pagaliau susitarė dėl ilgai derinto didžiulio sandėrio. Jokie dalyviai paminėti tuo metu nebuvo.

Sunku pasakyti, kam „Amazon“ reikalinga tokia technologija, kaip „CryEngine“, tačiau tikėtina, kad „Crytek“ iš „Amazon“ vis tik gavo didžiulę piniginę injekciją, o visiems žinomas el. pardavimų tinklas ryšis susieti „CryEngine“ su savo planšetiniu kompiuteriu „Kindle Fire“ ir „Fire TV“.

2 Komentarai

  1. Mekis parašė:

    Gal tegul crytek kuria variklius, o zaidima leidzia daryti kazkam kitiems. Nzn kodel, bet turiu visus crysis. Nors tie ateiviai ir pasaulio gelbejimas uzknisa juodai. Bet uz pirma crysis tai respectas didziausias. Idomu ar dar kas padarys toki suoli grafikoj.

  2. vacoum parašė:

    buvo zaidimas nemokamas, tai puse saliu negalejo losti, pvz musm reikejo siustis rusijos klienta ir zaisti rusiskuose servakuose 😀 nezinau kiek nusiskunindimu forumuose, ten visos salys sumaisytos, akivaizdu kad turejo bankrutuoti 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.