„Gearbest“ žaidimas, galima laimėti telefoną, nematyti sukučiai

„Gearbest“ startavo žaidimas, kuriame galime laimėti įvairias nuolaidas prekėms, tarp kurių ir galimybė „Xiaomi Mi6“ telefoną įsigyti vos už vieną centą. Norint sudalyvauti akcijoje tereikia užsiregistruoti ir bandyti savo laimę. Žaidimas vyks birželio 7 – 16 dienomis, o kiekvienam naudotojui nemokamai suteikiami 5 bandymai. Norint daugiau bandymų galima žaidimu dalintis savo „Facebook“ ar kitame socialiniame tinkle ir už tai per dieną gauti iki 15 papildomų bandymų. Sėkmės!

Jei norite užtikrinto pasiūlymo tai nenusivilsite, nes šiuo metu „Xiaomi Mi5“ telefonas siūlomas už 198 €. Tai aukštos pakopos „Xiaomi“ prietaisas su galingu „Snapdragon 820“ procesoriumi. Tai ypač stiprius keturis branduolius turintis lustas, jų dažnis yra 2.15 GHz. Šalia 3 GB operatyviosios atminties ir 64 GB vietos jūsų nuotraukoms ir kitiems failams. Kalbant apie nuotraukas, tai jas galėsite daryti su „Sony“ 16 megapikselių galine kamera, priekyje geros kokybės 4 megapikselių jutiklis. Viskam energiją tieks 3000 mAh baterija. Telefono ekranas turi 5.15 colio įstrižainę ir Full HD raišką, o rėmelis iš šonų kone nepastebimas. Telefono metalinis rėmas atrodo puikiai, o pats telefonas yra grakštus ir lengvas.

Nesibaigianti sukučių karštinė pasiekia naują lygį. Dabar galime įsigyti „Fidget Spinner“, kuris savyje turi „Bluetooth“ garsiakalbį ir gali šviesti. Tikrai įdomus žaisliukas, už tokį sukutį reikės pakloti tik 5.31 €, o išskirtinumas garantuojamas. Nenorintys tiek blizgučių gali rinktis iš didelės pasiūlos kitų sukučių už gerą kainą ir būtinai suras sau tinkantį.

 

 

https://youtu.be/qWAyU0eCDCM

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.