„Gigabyte GTX 1080 Ti AORUS“ nuotrauka (Papildyta)

Tai kita „Gigabyte GTX 1080 Ti AORUS“ versija ne „Extreme“. Ji bus kiek paprastesnė, jei taip galima pavadinti vaizdo plokštę su masyviu radiatoriumi, trimis ventiliatoriais ir, tikriausiai, išskirtinio dizaino montažine plokšte. Galime tik pasiguosti, kad toks „Gigabyte“ vardinimas tikrai gali sukelti painiavos.

Panašu, kad „Gigabyte GTX 1080 Ti AORUS“ bus pakaitalas gerai žinomam „G1 Gaming“ prekiniam ženklui. Dabar apie naują vaizdo plokštę žinoma mažai. Ji prekyboje veikiausiai pasirodys artimiausiomis savaitėmis.

Iš to kaip kompanijos kuria daug GTX 1080 Ti modelių, galime spėti, kad jų ruošiamasi parduoti labai daug, nepaisant gan nemažų kainų.

Papildymas:

pasirodo visi buvo klaidingai informuoti, nuotraukoje matome naują „Gigabyte GTX 1060 AORUS“, o ne  „Gigabyte GTX 1080 Ti AORUS“

10 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    Kazko gigabyte nepatrauklios man tos plokstes, verciau rinksciausi is kokio palit, gainward, evga, msi.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Extreme versija nėra man pati gražiausia, bet aušinimas geras. Bet kurią dieną pasirinkčiau geresnį aušinimą nei grožį vaizdo plokštės

      • DjDedis parašė:

        Tikrai taip. Kuomet rinkausi PC tai žiūrėjau case kad būtų su „langu“, ale „grožėsiuosi“. Kaip stovėjo taip ir stovi po stalu, pamatau tik tuomet kai dulkes valau 😀

  2. GK parašė:

    o tai kaip as randu pirkti 1080ti Aorus Xtreme? :/

  3. GK parašė:

    Aorus keicia G1 gaming? bet g1 gaming neteko matyt xtreme serijos. yra g1 rock ir g1 gaming.
    tai ir klausiu tiesiog,kaip cia taip?

  4. ernestascepi parašė:

    neimciau gygabite gailiuosi kad paimiau rx470 modeli su ju gygabite cooleriais ziauriai garsiai dirba ir kai stopina ausinima ir vel uzsikuria kazkur kliuna coleris ar tiesiog guoliu problema vienu zodziu…..

  5. koloniukas parašė:

    Geros tos plokštės gigabyte vėsios, dėl tylumo vidutiniškai. Jeigu brokas papuolė siūsk į garantinį.

  6. GK parašė:

    jau yra nuotraukos visu triju versiju-Gaming OC(silpniausia),Aorus ir Aorus Xtreme(stipriausia),kartu su visais duomenimis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.