„Gigabyte“ išleidžia DRM pataisymą „Alder Lake“ procesoriams

„Intel“ išleidus hibrdinius „Alder Lake“ procesorius pastebėtos problemos su žaidimais, kurie naudoja DRM apsaugą. Ši apsauga dėl dviejų tipų branduolių mano, kad mažieji branduoliai yra atskira sistema, dėl to žaidimas gali neveikti.

„Gigabyte“ sukūrė paprastą įrankį, kuris leidžia „užmigdyti“ mažuosius „Alder Lake“ procesorių branduolius ir taip sutvarkoma problema su DRM apsauga, nes ji mato tik didžiuosius galingus branduolius. Šis „DRM Fix“ įrankis veikia iš „Windows“ aplinkos, nereikia perkrauti kompiuterio, o išjungus mažuosius branduolius juos taip pat lengvai galima ir įjungti. Šis „DRM Fix“ įrankis veiks tik su „Gigabyte“ Z690 pagrindinėmis plokštėmis, taip pat reikia atitinkamo BIOS.

„DRM Fix“ įrankį rasite čia. (Iš karto prasidės siuntimas)

1 Komentaras

  1. Roger2x parašė:

    Gaila kad tu apklausu klausimai labai riboti ir nera galimybes komentuoti „Ką manai apie 12-os kartos (Alder Lake) Intel procesorius?“ Man asmeniskai tai yra absoliutus kosmosas sios kartos komponentu kainos. Jeigu sudelioti viska High-End tai jau galima uz ta pacia kaina nusipirkti nauja automobili. Del sios priezasties net neziuriu i ta puse

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.